Ετικέτες

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ο Αμερικανός δολοφόνος παιδιών, που έκανε ένα ολόκληρο γήπεδο να δακρύσει


Αυτή είναι η συγκλονιστική ιστορία του δολοφόνου αθώων ανθρώπων, ο οποίος έπειτα από 2 χρόνια επέστρεψε από το Αφγανιστάν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

O Γουίλιαμ Άνταμς, είναι αντισυνταγματάρχης των Αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν. Το Αφγανιστάν βρίσκεται από το 2001 υπό Αμερικανική κατοχή, στα πλαίσια του προγράμματος "διαρκής ελευθερία", που έγινε για τον εντοπισμό του Μπιν Λάντεν, άλλων υψηλόβαθμων στελεχών της Αλ Κάιντα, του άγιου δισκοπότηρου και των πυρηνικών του Σαντάμ. Δε βρήκαν τίποτα από αυτά.

Σήμερα, αποτελεί μια πρώτης τάξεως στρατιωτική βάση, καθώς και τη νούμερο ένα παραγωγό χώρα οπίου στον κόσμο.

Ο οικογενειάρχης λοιπόν, Γουίλιαμ Άνταμς, αποφάσισε να μεταβεί μόλις 10.553.88 χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα του, ώστε να την προστατέψει σκοτώνοντας άντρες, γυναίκες και παιδιά από το Αφγανιστάν, προστατεύοντας τις αμερικανικών συμφερόντων καλλιέργειες οπίου και διασκεδάζοντας βασανίζοντας Αφγανούς στρατιώτες που θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι από την Αμερικανική κατοχή.

Όταν η θητεία του Αφγανιστάν τελείωσε, ο Γουίλιαμ Άνταμς, επέστρεψε στη χώρα του, όπου οι δολοφόνοι, οι κλέφτες και οι βασανιστές, θεωρούνται ήρωες.

Θέλοντας να κάνει έκπληξη στην κόρη του Αλάινα, πήγε στον αγώνα μπέιζμπολ, μεταξύ των Tampa Bay Rays και Boston Red Sox, φορώντας τη στολή του παίκτη που θα έπιανε την πρώτη μπαλιά. Η Αλάινα, που δε γνώριζε πως ο πατέρας της έχει επιστρέψει ήταν η πρώτη που θα έριχνε. Τότε, ο φωτεινός πίνακας του σταδίου, έδειξε το μήνυμα που της είχε γράψει

"Αγαπημένη μου κόρη, για δύο χρόνια σκότωνα και βασάνιζα άνδρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών. Σιγουρεύτηκα πως θα πουλήσουμε ναρκωτικά σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αποσόβησα τον κίνδυνο Αφγανικής εισβολής στην Αμερική, ώστε εσύ και η μητέρα σου να κοιμάστε ήσυχες. Το μόνο που σκεπτόμουν όλους αυτούς τους μήνες, είναι η σημερινή ημέρα, η μέρα που θα γύριζα πίσω και θα σε έσφιγγα στην αγκαλιά μου".

Το παραπάνω μήνυμα δεν είναι αυτό που έγραψε ο πίνακας, αλλά είναι το πραγματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου