Ετικέτες

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Τους συνέλαβαν επειδή έκαναν πολύ θόρυβο στο σεξ

undefined
Για διατάραξη κοινής ησυχίας κατηγορείται ένα ζευγάρι από τη Νότια Αυστραλία που έκανε πολύ φασαρία κατά τη διάρκεια του σεξ.
Άδοξο τέλος είχαν οι ερωτικές περιπτύξεις ζευγαριού στη Νότια Αυστραλία, που, μάλλον άθελά του, έκανε τις ιδιωτικές του στιγμές, δημόσιες.
Συγκεκριμένα, η Jessica Angel και ο Colin MacKenzie κατηγορήθηκαν από τους γείτονές τους ότι ούρλιαζαν και έβριζαν πολύ δυνατά κατά τη διάρκεια του σεξ, κυρίως μάλιστα σε ώρες κοινής ησυχίας.
Οι γείτονες αναγκάστηκαν να φωνάξουν την αστυνομία 20 φορές μέσα σε τέσσερις μήνες, για να τους κάνει συστάσεις, αλλά μάταια. Το ζευγάρι δεν συμμορφώθηκε και τελικά συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, όπου του απαγγέλθηκαν επισήμως κατηγορίες και του επιβλήθηκε πρόστιμο που ανέρχεται στα 3.000 δολάρια.
"Μας συνέλαβαν και μας έβγαλαν έξω από το σπίτι λέγοντάς μας ότι δεν μπορούμε να κάνουμε σεξ", είπε σοκαρισμένη η 34χρονη Jessica, ενώ ο 45χρονος σύντροφός της, Colin, είπε: "Πώς μπορείς να ζεις σε ένα μέρος όπου δεν μπορείς να κάνεις σεξ; Είναι γελοίο. Τέλος πάντων, ως επί το πλείστον τον θόρυβο τον έκανε η Jessica. Το σεξ διαρκούσε 4 με 7 ώρες, πέντε νύχτες την εβδομάδα. Εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα πεθάνω από καρδιακή προσβολή από την ένταση και την διάρκεια".
Ο ντετέκτιβ Trevor Lovegrove της αστυνομίας του Sturt είπε ότι το περιστατικό ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει η Αστυνομία.
"Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή μέσα στο σπίτι τους, αλλά όταν οι ενέργειές της προσωπικής τους ζωής έχουν επιπτώσεις στις ζωές των άλλων, η Αστυνομία πρέπει να παρέμβει", είπε ο ντετέκτιβ.

Πηγή : http://www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου