Ετικέτες

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Κόκκινος Συναγερμός της Αεράμυνας και ξαφνική αντεπίθεση της ΔΕΕ …

undefined
…Μήνυμα στους Πασάδες της Τουρκίας !Μετά την υπερπτήση των τεσσάρων (4) μαχητικών της Τουρκίας πάνω από την νήσο Ανθρωποφάγοι και την αναχαίτιση τους από τα Ελληνικά …Σήμανε Συναγερμός στο ΓΕΕΘΑ με άμεση ενεργοποίηση όλης της Αεράμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων !
Όλη η αεράμυνα της Χώρας τέθηκε σε επιφυλακή ενώ κρατήθηκε μυστική η ενεργοποίηση και των Παράκτιων EXOCET σε νησί του Αιγαίου ! Σύσκεψη στα υπόγεια του Πενταγώνου , εκτίμηση της κατάστασης που κρίθηκε πολύ σοβαρή και βγήκαν τα σχέδια από τα συρτάρια !  
Οι εκτιμήσεις είναι ότι η Άγκυρα προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα και να δοκιμάσει τις αντιδράσεις σε Στρατιωτικό επίπεδο ..Το πόσο μακριά θα φτάσουμε …ή θα κάνουμε πίσω με ολέθρια αποτελέσματα !
 Ξαφνικά σήμερα το πρωί ο Α/ΓΕΕΘΑ διέταξε την ΔΕΕ να εκτελέσει αντεπίθεση για ανακατάληψη Εθνικού Εδάφους και τσάκισμα του προγεφυρώματος που δημιουργήθηκε από την ξαφνική επίθεση της Τουρκίας 

%CF%80%CE%BF%CC%81%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%B9%CC%81%CE%BF.jpg
Η άσκηση ”ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ” διεξάγεται τώρα και έχει σκοπό να δείξει σε όλους ,στους Πασάδες αλλά και στους ραγιάδες, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα αντιδράσουν κεραυνοβόλα και αυτός που θα θελήσει να το δοκιμάσει θα μετανιώσει πικρά !
 Από το πρωί σήμερα επιχειρούν στο νησί της ΚΩ Καταδρομείς ,της ΔΕΕ με όλα τα διαθέσιμα μέσα ,Ελικόπτερα ,Ναυτικό και Αεροπορία ενώ αεραπόβαση είναι σε εξέλιξη αλλά και ρίψη αλεξιπτωτιστών!
Πηγή : attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου