Ετικέτες

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Χρυσαυγίτες έκαναν “εισαγωγή” στο Γενικό Κρατικό με ρόπαλα!



Ασθενείς ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έμειναν άναυδοι μπροστά στο θέαμα…
Χρυσαυγίτες έκαναν εισαγωγή στο Γενικό Κρατικό με ρόπαλα!
Σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, εισέβαλλαν γύρω στις 11 το πρωί αρκετά μέλη της Χρυσής Αυγής φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα.
Όπως αναφέρει το iatropedia.gr ασθενείς ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έμειναν άναυδοι μπροστά στο θέαμα. Την ίδια ώρα από την πίσω είσοδο του νοσοκομείου έμπαιναν και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος άρχισαν να μπαίνουν στα δωμάτια των ασθενών και να τραβούν φωτογραφίες. Σε αυτές συμπεριελάμβαναν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και τους εαυτούς τους. 
Σε όσους μάλιστα τους ρωτούσαν γιατί το έκαναν αυτό, έλεγαν ότι έκαναν έρανο για να μαζέψουν τρόφιμα…
Μιλώντας στο Newsit, ο γιατρός του νοσοκομείου Πάνος Παπανικολάου, είπε ότι σύμφωνα με όσα του διηγήθηκαν οι συνάδελφοί του, τόσο οι νοσηλευτές, όσο και οι γιατροί, αλλά και ασθενείς, αντέδρασαν έντονα και τους ζήτησαν να φύγουν.
«Αντέδρασαν οι προϊσταμένες και οι γιατροί του νοσοκομείου και ταυτόχρονα στην κεντρική είσοδο μαζεύτηκαν γιατροί και εργαζόμενοι και τους αποδοκίμασαν. Απαίτησαν οι εργαζόμενοι από τον γιατρό του νοσοκομείου να κληθεί η αστυνομία, όπως και έγινε. Την ώρα που αποχωρούσαν αυτοί εμφανίστηκε και η αστυνομία και απ΄οτι ξέρω δεν έγινε καμία προσαγωγή. Δεν είδαμε να τους ενοχλεί η αστυνομία καθόλου» πρόσθεσε.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου