Ετικέτες

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Απεβίωσε ο Τούρκος δημοσιογράφος Μεχμέτ Αλί Μπιράντ…

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ο διακεκριμένος Τούρκος δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής, Μεχμέτ Αλί Μπιράντ.
Όπως αναφέραμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας, ο 72χρονος δημοσιογράφος είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης για επέμβαση ρουτίνας στη χολή, όμως, η επιβαρημένη του υγεία λόγω του καρκίνου δεν βοήθησε και ο οργανισμός του δεν κατόρθωσε να ανταποκριθεί ώστε να ξεπεράσει τις επιπλοκές που παρουσιάστηκαν.

Είχε ασχοληθεί και με τα ελληνοτουρκικά και διατηρούσε δεσμούς με την Ελλάδα με πολλούς φίλους, ενώ τον είχαμε συναντήσει πολλές φορές να περπατάει στους δρόμους της Αθήνας σαν απλός καθημερινός πολίτης, καθώς ερχόταν συχνά στο πλαίσιο δημοσιογραφικών αποστολών.
Απευθύνουμε τα θερμότερα συλληπητήρια στην οικογένειά του και ξεφεύγοντας σκόπιμα από το κυνικό πλαίσιο της διεθνολογικής και στρατηγικής ανάλυσης, αναλογιζόμαστε ότι εάν οι πολιτικοί στην Τουρκία είχαν τον δικό του τρόπο σκέψης, ίσως η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά, σε πείσμα της γεωγραφίας (…) θα ήταν διαφορετική…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου