Ετικέτες

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ετοιμάζουν την ίδρυση αλβανικού κόμματος στην χώρα μας;

Αυτό το ιστολόγιο
Με σύνδεση από εδώ
Ο ιστός
Αυτό το ιστολόγιο
 
 

 


undefined
Την ίδρυση ενός νέου κόμματος φαίνεται να σχεδιάζουν οι Αλβανοί μετανάστες και η πρόβα τζενεράλε μπορεί να είναι η σημερινή φιέστα στο Σπόρτινγκ για τα 100 χρόνια ανεξαρτησίας της γειτονικής χώρας. Η εφημερίδα «Δημοκρατία της Κυριακής» δημοσιεύει σχετικές πληροφορίες, αναφέροντας και υποψήφια ονόματα που ακούγονται για τη συμμετοχή τους σε ηγετικό ρόλο στο εν λόγω κόμμα. Πρόκειται για τον Οδυσσέα Τσενάι και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών, Ταχίρ Μίτσι. Ο τελευταίος μάλιστα είχε δηλώσει παλιότερα ότι οι «Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι»
Όσον αφορά το όνομα του κόμματος, ενδέχεται να απευθύνεται άμεσα στους Αλβανούς, αλλά ωστόσο οι ιδρυτές του φιλοδοξούν να εκπροσωπεί τόσο τους ομοεθνείς τους όσο όλους τους μετανάστες στην χώρα μας, νόμιμους ή μη. Η ίδια εφημερίδα αναφέρει τη σημερινή εκδήλωση στο Σπόρτινγκ ως πρόβα τζενεράλε. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο αρχηγός του Αλβανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Εντι Ράμα, ο οποίος αναφέρεται στις σχετικές αφίσες ως «η ελπίδα των μεταναστών για αλβανική αναγέννηση».

Ο ίδιος ο κ.Ράμα είχε καθοριστικό ρόλο στην ακύρωση της συμφωνίας για τα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας, ενώ στις δύο μέρες που θα μείνει στην Αθήνα θα έχει σειρά επαφών με Αλβανούς μετανάστες.
http://www.pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου