Ετικέτες

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ξεκίνησε ή Άσκηση ” Δικέφαλος Αετός” !…Με τακτικό σενάριο.

Ξεκίνησε ή Άσκηση ” Δικέφαλος Αετός” !…Με τακτικό σενάριο.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 10, 2012
%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CC%81%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%8211.jpgΟι Α/Α μοίρες Patriotμεταφέρονται με Αρματαγωγό !
Με εντολή του ΓΕΕΘΑ και κόντρα στα σενάρια οτι δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω οικονομικών και όχι μόνο ξεκίνησε και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η μεγάλη άσκηση των Αντιαεροπορικών όπλων (Δικέφαλος Αετός )που θα γίνει στο Π.Β.Κ με όλα τα Α/Α που διαθέτει η Αεράμυνα της Χώρας !

Ήδη έχουν φορτωθεί τα Υλικά σε Αρματαγωγά και έχουν αποπλεύσει με κατέυθηνση το Λιμάνι της Σούδας
Τα στρατεύματα θα συγκεντρωθούν στο Στρατωνισμό του NAMFI έχοντας πλήρη πολεμική εξάρτηση και την Δευτέρα το πρωι αρχίζει το Τακτικό σενάριο με την εκτέλεση βολών στο χώρο εκτοξεύσεως σε ιπτάμενους στόχους με σενάρια προσβολής !
%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CC%81%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%8233.jpgΤη όλη άσκηση θα την παρακολουθήσει ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος απο αίθουσα επιχειρήσεων του πεδίου βολής
Την Τακτική κίνηση για κατάληψη του Χώρου την εγκατάσταση αλλά και όλες της ετοιμασίες και την εκτέλεση των βολών την αντίδραση του προσωπικού θα αξιολογηθεί απο το την Ομάδα αξιολογήσεων του ΠΒΚ που απο τις χώρες χρήστες τους Πεδίου Βολής και ειναι Αξιωματικοί του ΝΑΤΟ τοποθετημένοι για αυτόν ακριβώς το στόχο !!
Το Ιστολόγιο μας θα παρακολουθήσει την Τακτική κίνηση και θα ενημερώνει τους αναγνώστες του με όλες τις Εξελίξεις με φωτορεπορτάζ
Βετεράνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου