Ετικέτες

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Διεθνής κερδοσκοπία και εγχώρια διαπλοκή τρέμουν την οργή του λαού!

Διεθνής κερδοσκοπία και εγχώρια διαπλοκή τρέμουν την οργή του λαού!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 30, 2012
Γράφει ο Μαγια
Η τρομοκράτηση των πολιτών, ο εκφοβισμός, τα ακραία διλήμματα, τα οποία εξαπολύονται σε απόλυτο συντονισμό των εγχώριων μνημονιακών συμφερόντων με το 4ο Ράιχ και τη διεθνή κερδοσκοπία, φαίνεται πως δεν πιάνουν τόπο. Πλέον οι Ελληνες δε δείχνουν διατεθειμένοι να …μασήσουν!

Η καλπάζουσα δυναμική του αντιραγιαδισμού προβληματίζει και ανησυχεί τους κατά τ΄ άλλα …φίλτατους εταίρους και δανειστές μας.
Σα να διακρίνουμε κάποιες φωτεινές πινελιές στο καταθλιπτικό και βρόμικο σκηνικό, που
έχουν στήσει οι διεθνείς τοκογλύφοι.
Διαβάζουμε, μόνο τις τελευταίες ώρες:
Εξηγήσεις, Λαγκάρντ, στο ΔΝΤ: Πήρα το μάθημά μου!…
Ολάντ: Οι Ελληνες αξίζουν το σεβασμό μας
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Μαρκ Ερό, απηύθυνε έκκληση για σεβασμό στη χώρα μας, τονίζοντας πως η Ευρώπη είναι αλληλέγγυα.
Οι Γερμανοί θα βοηθήσουν αλλά πρέπει να τηρηθούν οι συμφωνίες, επισημαίνουν οι σοσιαλδημοκράτες και φιλελεύθεροι.
Αποστομωτική απάντηση στην Αγκελα Μέρκελ και σε όσους μας χαρακτηρίζουν τεμπέληδες δίνει ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ): Οι Ελληνες δουλεύουν πιο πολύ από όλους τους Ευρωπαίους!
Σημειώστε, όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες και φουσκώνει το ποτάμι της λαικής οργής, παρασύροντας τα γιουσουφάκια της διαπλοκής στα τάρταρα της κάλπης, τόσο θα μαλακώνουν τα άγρια ένστικτα του Δ΄ Ράιχ και των συνεταίρων του.
Εχουμε την αίσθηση ότι δεν είναι τόσο μαύρα κι άραχλα τα πράγματα. Αρκεί στον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει κεφάλι η …13η συνιστώσα για να καταχεριάσει κάποιους κουφιοκεφαλάκηδες εξουσιολάγνους: Βουλώστε το ρεεεεεε!…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου