Ετικέτες

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ(13/03/1942), ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΔΕΛΤΙΑ ΨΩ ΜΙΟΥ…

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ(13/03/1942), ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΔΕΛΤΙΑ ΨΩ ΜΙΟΥ…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαρτίου 13, 2012
Βλέπε σήμερα “Δελτία Πατάτας”
Από την Σοφία Τ.
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Οι κατακτητές πιο ύπουλοι αυτοί την φορά. Περιμένουν να πούμε ευχαριστώ που μας… βοηθούν! Και πάλι είναι από την ίδια χώρα, την Γερμανία, και πάλι έχουν δηλητηριάσει ΚΑΙ τον λαό τους με το μίσος τους για την ευημερία των λαών και την Ελλάδα, που στάθηκε εμπόδιο τότε. Και πάλι ονειρεύονται τον ξεριζωμό μας από την γη των προγόνων μας. Νέα δελτία ψωμιού εκδίδονται στην κατεχόμενη Ελλάδα. Οι Ναζί αποκτούν το δικαίωμα να ταξιδεύουν δωρεάν με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο. Φαγητό με το δελτίο είναι το όνειρό τους και σήμερα. Το είπαν «οι Έλληνες δεν έχουν κάνει αρκετές θυσίες». Υπάρχει και το παράδειγμα της Κατοχής άλλωστε στο μυαλό της γερμανικής κυβέρνησης. Τα δωρεάν μεταφορικά τα έχουν και οι πολιτικοί μας… Μια διαπίστωση είναι αυτή…

undefined
undefined\

ένας βισάλτης(ΣΓΤ.Μ) είπε


Ανακοίνωση του γερμανού διοικητή σε εφημερίδες στην κατεχόμενη Αθήνα.”Οι έλληνες πρέπει να το καταλάβουν ότι οι πλούσιοι έλληνες θα πεινάσουν .οι φτωχοί θα πεθάνουν και η γερμανία θα νικήσει.”
Να θυμίσουμε ότι εκτελούσαν ακόμα και γυναικόπαιδα για αντίποινα , κατέκαψαν 1,700 χωριά, κατάστρεψαν την ελληνική οικονομία,κατάκλεψαν την ελλάδα και μόνο λόγω λιμού πέθαναν 300,000 έλληνες .
Πρόκειται για είδος -σπι σι-φυλή, με συλλογικό τρόπο εκδήλωσης βούλησης..κάτι σαν κοπάδι ψαριών ή πτηνών που εκτελεί ενστικτωδώς τυφλά εντολές χωρίς να μπεί σε διαδικασία κρίσης,και που απέχει αρκετά στάδια εξέλιξης (δεκάδες χιλιάδες χρόνια πίσω) από το πρότυπο αυτόνομης σκέψης και βούλησης των ελλήνων ,κάτι απαραίτητο για την δημιουργία πολιτισμού.
Είναι άδικο να κρίνονται με τα δικά μας ατομικά κριτήρια επειδή ακριβώς δεν αντέχουν σε τέτοια κρίση γιατί απλά είναι υπάνθρωπο είδος-.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου