Ετικέτες

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Χρηματοδότηση του ΡΚΚ από τη Γερμανία καταγγέλλει ο Ερντογάν!

Χρηματοδότηση του ΡΚΚ από τη Γερμανία καταγγέλλει ο Ερντογάν!

Βαρύτατες καταγγελίες και κατά της Γερμανίας, εξαπέλυσε ο απίστευτος πλέον – και πάσχον από βαρύτατο σύνδρομο καταδίωξης – Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν. Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε Τούρκους δημοσιογράφους, επιστρέφοντας από το ταξίδι του στα Σκόπια, ούτε λίγο, ούτε πολύ κατηγόρησε ανοικτά τη Γερμανία ότι γνωρίζει πως γερμανικά ιδρύματα χρηματοδοτούν το ΡΚΚ, αλλά παρόλα αυτά δεν κάνει τίποτα!

Ωστόσο, ο Ερντογάν αρνήθηκε να κατονομάσει τα εν λόγω ιδρύματα. Το γεγονός πάντως είναι ότι η Τουρκία ανοίγει ένα ακόμα μέτωπο, αυτή τη φορά κατά της ηγέτιδας δύναμης της ΕΕ, της Γερμανίας, η οποία φιλοξενεί στο έδαφός της ευμεγέθη τουρκική μειονότητα!
Παρεμπιπτόντως, η Γερμανία έχει επενδύσει πολλά στο ενεργειακό «παιχνίδι» που αφορά στην τροφοδοσία της ευρωπαϊκής ηπείρου με πετρέλαιο και φυσικό αέριο, έχοντας βελτιώσει θεαματικά τις σχέσεις με τη Ρωσία, μια χώρα με την οποία επίσης η Τουρκία φρόντισε και άνοιξε μέτωπο, παρότι γνωρίζει ότι αποτελεί διαχρονικά μια από τις μεγαλύτερες απειλές για την ασφάλειά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου