Ετικέτες

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΧΙΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ (ANGE-TA)


Μόνο ο γερμανικός λαός εξαγοράστηκε απο τον Χίτλερ;

Χωρίς την στήριξη της Ελβετίας, η οποία άσπρισε όλο το χρυσάφι που έκλεψε ο Χίτλερ, ο πόλεμος δεν θα είχε γίνει:
Γράφει ο J. Ziegler:
7 Ιανουαρίου1939.
Ο πρόεδρος της Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας Hjalmar Schacht, στέλνει μία εμπιστευτική επιστολή στον Χίτλερ στην οποία αναλύει την οικονομική κατάσταση της Γερμανίας.
«Βερολίνο
Η Γερμανική Κεντρική Τράπεζα έχει προ πολλού χρόνου επισημάνει τους κινδύνους που προκύπτουν για το εθνικό νόμισμα από την υπέρμετρη αύξηση των δημοσίων δαπανών και των βραχυπρόθεσμων πιστώσεων……..
Σε σχέση με το εξωτερικό: η Γερμανική Κεντρική Τράπεζα δεν διαθέτει πλέον αποθέματα χρυσού ή συναλλάγματος…….
Σε σχέση με το εσωτερικό το ενεργητικό της Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας συνίσταται σχεδόν αποκλειστικά σε κρατικούς τίτλους. (ομόλογα ή αλλιώς εσωτερικά δάνεια)
Η αξία του νομίσματός μας δεν θα μπορέσει να διατηρηθεί, όπως δείχνει το ιστορικό παράδειγμα των χαρτονομισμάτων της Γαλλικής Επανάστασης, όπου παρά τις υπερτιμήσεις και υποτιμήσεις που υπέστησαν, τις αυστηρές κυρώσεις, κλπ., το νόμισμα έχασε όλη τη αξία του…..»
Με δυο λόγια, η Γερμανία δεν έχει συνάλλαγμα, δεν έχει λεφτά, δεν έχει χρυσό ούτε πρώτες ύλες έχει. Για να συνεχίσει το όργιο των εξοπλισμών, που ο μεγάλος Φύρερ έχει ξεκινήσει, χρειάζεται χρώμιο, ατσάλι, πετρέλαιο, βολφράμιο, Νικέλιο, διαμάντια, αλουμίνιο και βέβαια πάρα πολλά άλλα προϊόντα, ανταλλακτικά, υπηρεσίες,κλπ.
οκτώ μόνο μήνες μετά την έκθεση του Schacht, η Γερμανία εισβάλει στην Πολωνία, και σε δεκαοκτώ ο πόλεμος έχει φτάσει σε πλήρη άνθιση!


Ο Φύρερ για να κάνει πόλεμο χρειαζόταν ένα τραπεζίτη. Ένα τραπεζίτη υπεράνω πάσης υποψίας, αξιόπιστο, ουδέτερο. Όταν ρίχτηκε στην Πολωνία δεν διέθετε πλέον συνάλλαγμα και δεν είχε παρά λίγο χρυσό. Στην συνέχεια ο μεγάλος γκάνγκστερ βρήκε χρήματα .Κυριεύοντας το Βέλγιο, τις Κάτω Χώρες, την Νορβηγία, το Λουξεμβούργο και άλλα ειρηνικά και οικονομικώς ακμάζοντα κράτη, άρπαξε μία διόλου αμελητέα λεία. Έπρεπε όμως αυτή η λεία να ξεπλυθεί μέσω ενός συνενόχου, υπεράνω πάσης υποψίας, επιφορτισμένου να την ξαναβάλει στην παγκόσμια αγορά με ουδέτερη ονομασία. Αυτό ισχύει εξίσου για τα χρυσά δόντια που ξερίζωσαν από τα θύματα των στρατοπέδων συγκεντρώσεως οι μπράβοι των Ες – Ες, για τις βέρες και τα κοσμήματα που έκλεψαν από τους εκτοπισμένους και από όλα τα αγαθά που άρπαξαν από όλη της Ευρώπη οι υποτιθέμενες «ομάδες προστασίας συναλλάγματος». Η ελβετική χρηματαγορά ανέλαβε όλα αυτά τα ευγενή καθήκοντα.
Οι οικονομικοί καρχαρίες στην Ζυρίχη, στην Βασιλεία και στην Βέρνη έγιναν οι κλεπταποδόχοι και «ξέπλεναν» τα αποθέματα χρυσού που είχαν κλαπεί από τις κεντρικές τράπεζες της Πολωνίας της Τσεχοσλοβακίας, των Κάτω Χωρών, του Βελγίου, του Λουξεμβούργου, της Λεττονίας, της Λιθουανίας, της Αλβανίας, της Νορβηγίας….Αυτοί είναι που χρηματοδότησαν τους κατακτητικούς πολέμους του Χίτλερ.
Χωρίς την ελβετική χρηματαγορά χωρίς τους εξυπηρετικούς κλεπταποδόχους της Βέρνης ο Χίτλερ δεν θα είχε κατορθώσει να διεξαγάγει τους κατακτητικούς και ληστρικούς πολέμους».

Εκτός από τους Ελβετούς τραπεζίτες, εξίσου ένοχοι είναι και όλοι οι προμηθευτές του τρίτου Ράιχ, κρατικοί ή ιδιώτες.
Οι ναζί προμηθεύτηκαν από την Ισπανία μαγγάνιο, από την Πορτογαλία Βολφράμιο, από την Τουρκία 99,8% του χρωμίου, από την Σουηδία 40% του σιδηρομεταλεύματος, από τη Ρουμανία πετρέλαιο από την Αφρική αλουμίνιο, από την Ελβετία έτοιμους μηχανισμούς για την πλοήγηση των βομβών της και το αέριο για τους εβραίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου