Ετικέτες

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχίζεται με αργό ρυθμό η εισαγωγή του Eurofighter στην Λουφτβαφε


Συνεχίζεται με αργό ρυθμό η εισαγωγή του Eurofighter στην Λουφτβαφε

Η εισαγωγή του μαχητικού Eurofighter στην Γερμανική Πολεμική Αεροπορίασυνεχίζει να σημειώνει περαιτέρω μικρή μόνο πρόοδο. Λόγω της έλλειψης των αεροσκαφών, το επιχειρησιακό έργο αυτών επικεντρώνεται έως το τέλος του τρεέχοντος έτους στην Πτέρυγα Δίωξης 74 (Jagdgeschwader 74).

Επί του παρόντος, η Γερμανική Πολεμική Αεροπορία έχει παραλάβει 62 Eurofighter, τα οποία είναι αρκετά για το πτητικό έργο τρειών επιχειρησιακών μοιρών. Συνεπώς, το ανθρώπινο δυναμικό και το υλικό της Πτέρυγας Δίωξης/Βομβαρδισμού 31″Boelcke” (Jagdbombergeschwaders 31) από το Nörvenich, μετακομίζειστο Neuburg.
O στόχος είναι μια πιο σταθερή και υψηλότερης ποιότητας κατανεμημένηανάπτυξη για την προετοιμασία για τα καθήκοντα της Δύναμης Αντίδρασης του ΝΑΤΟ (NRF) 2012 - με Eurofighter.
Το προσωπικό από το Nörvenich (και από το Neuburg) ήταν ήδη από τοΜάρτιο 2010 επί ποδός. Εκείνη την εποχή ξεκίνησε η συγκέντρωση των Eurofighter στην Πτέρυγα Δίωξης 73 στο Laage, για να ξεκινήσειεπιτέλους η εκπαίδευση. Το μέτρο αυτό θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, και το σχολείο θα λειτουργεί κανονικά με περίπου 30 μαχητικά του τύπου
http://www.foxmagazine.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4618945

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου