Ετικέτες

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ε επιφυλακή η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία - Αυτομολούν Λίβυοι πιλότοι αρνούμενοι να εκτελέσουν διαταγές για βομβαρδισμό του πλήθους!


Σε επιφυλακή η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία - Αυτομολούν Λίβυοι πιλότοι αρνούμενοι να εκτελέσουν διαταγές για βομβαρδισμό του πλήθους!

Λουκάς | Φεβρουαρίου 21, 2011 at 22:19 | Ετικέτες: ΕΛΛΑΣΛΙΒΥΗ | Κατηγορίες: ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ | URL:http://wp.me/p1aYwg-21c

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αεροπορικές βάσεις  και τα ραντάρ της ΠΑ ειδικά στη Κρήτη,λόγω των γεγονότων στη Λιβύη! Η προσγείωση δύο μαχητικών αεροσκαφών της Λιβυκής ΠΑ στη Μάλτα,τα οποία τα οδήγησαν εκεί πιλότοι που αυτομόλησαν, αρνούμενοι να εκτελέσουν διαταγές για βομβαρδισμό του πλήθους διαδηλωτών, σήμανε συναγερμό και στην ελληνική ΠΑ.
Το σύστημα αεράμυνας έχει τεθεί σε ετοιμότητα ,καθώς και μαχητικά αεροσκάφη. ΄Ολες οι πολεμικές μοίρες της αεροπορίας μας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενη πτήση μαχητικών αεροσκαφών της Λιβύης προς ελληνικά αεροδρόμια,από πιλότους που θα θελήσουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα των συναδέλφων τους. Σε ετοιμότητα βρίσκεται και μεταγωγικό αεροσκάφος C-130, έτοιμο να απογειωθεί για Λιβύη, αν διαταχθεί επιχείρηση απεγκλωβισμού Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου