Ετικέτες

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Bilal Bosnic: Ιδού οι «μαχητές της ελευθερίας» που κατέσφαξαν τους Σέρβους στην Βοσνία

Bilal Bosnic: Ιδού οι «μαχητές της ελευθερίας» που κατέσφαξαν τους Σέρβους στην Βοσνία

Posted by olympiada στο Νοεμβρίου 5, 2015

bilal bosnicΟ εικονιζόμενος Βόσνιος μουφτής, Bilal Bosnic, ήταν από τα πρωτοπαλίκαρα της σφαγής των Σέρβων της Βοσνίας. Μαζί με τον Μπιν Λάντεν φυσικά. Ήταν τα κτήνη που η δύση της Κλίντον και του Σόρος παρουσίαζαν ως «μαχητές της ελευθερίας».

Γεννημένος στην Βοσνία, μεγάλωσε στην Γερμανία όπου και στρατολογήθηκε από τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες για να αναβιώσει τον εφιάλτη των βοσνιακών SS που κατέσφαξαν Σέρβους, Εβραίους και τσιγγάνους στον Β’ ΠΠ. Άρχισε λοιπόν την φρικτή του δράση στην Βοσνία, όχι βέβαια ως SS αλλά ως…«μαχητής της ελευθερίας». Πρωτεργάτης στην σφαγή Σέρβικων οικογενειών στην ευρύτερη περιοχή της Σεμπρένιτσα όπου οι ισλαμοφασίστες σφαγείς παρουσιάστηκαν αργότερα ως «θύματα».

Στην συνέχεια λειτούργησε ως στρατολόγος για την ISIS, καλούσε την Βοσνιακή κυβέρνηση να εφαρμόσει «θρησκευτικό φόρο» στους άπιστους Σέρβους, Εβραίους και Κροάτες, Ζητούσε νομιμοποίηση της πολυγαμίας και κύρηττε την επερχόμενη συντριβή των ΗΠΑ. Αυτό το τελευταίο μάλλον του κόστισε αφού συνελήφθη με άλλους 16 «βόσνιους ήρωες» με βαρύτατες κατηγορίες για δημιουργία τρομοκρατικής οργάνωσης.

Έτσι δυστυχώς γράφτηκε η ιστορία της διάλυσης της γιουγκοσλαβίας. Γερμανοί και ισλαμιστές κατά της ανθρωπότητας…

 

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου