Ετικέτες

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Εκπαιδεύουν μικρά παιδιά για Τζιχαντιστές (φωτο)


τζιχαντιστης παιδι

Το Ισλαμικό Κόμμα Τουρκεστάν, μια τζιχαντιστική οργάνωση τουρκικών φυλών της κεντρικής Ασίας και της Κίνας, που μάχεται στη δυτική Κίνα, στη Συρία, στη νότια και κεντρική Ασία, δημοσίευσε φωτογραφίες από την εκπαίδευση μικρών παιδιών στα όπλα.

Έδρα του TIP είναι η επαρχία Σιντζιάνγκ της Κίνας (η κοιτίδα όλων των Τούρκων) και οι ιδρυτές της τρομοκρατικής οργάνωσης είναι Ουιγούροι Τούρκοι της Κίνας. Η Κίνα θεωρεί ότι η Τουρκία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστηρίζει το Ισλαμικό Κόμμα Τουρκεστάν και αυτό έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Το Ισλαμικό Κόμμα Τουρκεστάν είναι σύμμαχος της Αλ Κάιντα, ενώ στη Συρία πολεμά στο πλευρό της Αλ Νούσρα (του βραχίοντα της Αλ Κάιντα) και του Στρατού της Κατάκτησης με 3.500 Τούρκους Ουιγούρους της Κίνας να έχουν φτάσει εθελοντές στη Συρία μέσω Τουρκίας.Τα παιδιά εκπαιδεύονται στον οικισμό – βάση των Τούρκων τζιχαντιστών με καταγωγή από την Κίνα και την κεντρική Ασία κοντά στην πόλη Τζισρ Αλ Σαγκούρστη Συρία, την οποία πρόσφατα πήραν οι τζιχαντιστές από τις κυβερνητικές δυνάμεις.

tourkakia

Μικρά τουρκάκια εκπαιδεύονται για τζιχαντιστές στη Συρία (φωτο)

tip4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου