Ετικέτες

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΠΟΣΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΧΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ; #fire


Για να έχετε μία εικόνα για το τι έγινε εκεί:

Το εικονιζόμενο πυροσβεστικό αεροσκάφος, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση εντός δασώδους περιοχής.

Θα ήθελα να έβλεπα τα μούτρα των Αμερικάνων, Καναδών και όλων των χειριστών των αεροποριών που έχουν στην κατοχή τους αυτόν τον τύπο αεροσκάφους όταν έβλεπαν πως οι Έλληνες χειριστές του, το προσγείωσαν ουσιαστικά σε δάσος αφήνοντας το σχετικά ανέπαφο. 

Ακόμα και σε Χολυγουντιανή ταινία θα θεωρείτο υπερβολή τέτοια προσέγγιση και όμως αυτοί οι ημίθεοι το έκαναν συμβατικά σε μία αποστολή της καθημερινότητας τους….

Πολλά Respect!


olympia

Επίσκεψη Τσίπρα- Καμμένου στους δυο πιλότους του καναντέρ που πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση


Ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκαν, πριν από λίγη ώρα, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας τους δυο πιλότους του καναντέρ που πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Λακωνία
Επίσκεψη πραγματοποίησαν, πριν από λίγη ώρα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο  Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στους δυο πιλότους του καναντέρ, που τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια της αναγκαστικής προσγείωσης του αεροσκάφους στη Λακωνία.
ADVERTISEMENT
Οι δυο χειριστές του πυροσβεστικού αεροσκάφους αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε προσγείωση πάνω από το χωριό Φαρακλό, όπου συμμετείχαν στην κατάσβεση της φωτιάς, που είχε ξεσπάσει από τα ξημερώματα. Ενώ, αμέσως μετά, με τη βοήθεια της πυροσβεστικής, απομακρύνθηκαν από το σημείο και μεταφέρθηκαν στο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Επίσκεψη του γγ του υπουργείου Υγείας Γιάννης Μπασκόζου και του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης
Ο Γ. Γρ. του υπουργείου Υγείας Γιάννης Μπασκόζος και ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης επισκέπτονται αυτή την στιγμή το Κέντρο Υγείας Νεάπολης και το επιθεωρούν προκειμένου να εκτιμήσουν πότε θα είναι δυνατόν να τεθεί εκ νέου σε λειτουργία.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τη Δευτέρα στις 11 περίπου το πρωί θα βρίσκεται στην περιοχή της Νεάπολης ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου προκειμένου να επιθεωρήσει τις ζημιές στην αγροτική παραγωγή που έχει υποστεί η περιοχή. Στη συνέχεια, ο κ. Αποστόλου θα προεδρεύσει σύσκεψης για την στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων,. Πρώτο και κύριο θέμα που θα συζητηθεί είναι η χορήγηση ζωοτροφών στους κτηνοτρόφους, καθώς έχουν καεί όλοι οι βοσκότοποι της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο χωριό Άγιος Νικόλαος έχουν καεί 10 περίπου σπίτια, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των σπιτιών που έχουν υποστεί ζημιά στο σύνολο της καμμένης έκτασης. Βασικό και κύριο πρόβλημα αυτή την ώρα είναι η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, ενώ το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται σε ύφεση.

news247 (Πηγή: ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου