Ετικέτες

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Τα Ρωσικά αεροσκάφη δοκιμάζουν τους χρόνους αντίδρασης των Δυτικών


Το avionist δημοσίευσε έναν ενδιαφέρον χάρτη που απεικονίζει τις κινήσεις των Ρωσικών αεροσκαφών. Image credit: de Volkskrant/The Aviationist
 
To τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί οι παραβάσεις και παραβιάσεις των Ρωσικών Αεροσκαφών και ειδικότερα των στρατηγικών βομβαρδιστικών στους Ευρωπαϊκούς εναέριους χώρους.



Ενδεικτικά, στις στις 14 Μαίου τα Ρωσικά αεροσκάφη πετούσαν κοντά στα όρια του εναέριου βρετανικού χώρου αναχαιτίστηκαν από τη βασιλική πολεμική αεροπορία. Τα δύο ρωσικά βομβαρδιστικά τύπου Bear H πλησίασαν τα όρια του εναέριου χώρου, με αποτέλεσμα να απογειωθούν βρετανικά μαχητικά τύπου Typhoon. Εκπρόσωπος του υπουργείου Αμύνης της Μεγάλης Βρετανίας δήλωσε ότι η αντίδραση ήταν άμεση με τα Typhoon να απογειώνονται μετά τον εντοπισμό των ρωσικών αεροσκαφών. Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος συμπλήρωσε πως τα ρωσικά αεροσκάφη συνοδεύονται από αεροσκάφη της RAF (Βασιλική Πολεμική Αεροπορία), τα οποία απογειώθηκαν από το Λόσιμαουθ της Σκωτίας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει σε ποια περιοχή σημειώθηκε το επεισόδιο.
infognomonpolitics@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου