Ετικέτες

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Τζιχαντιστές αποκαλούν «ήρωες» τους δύο δολοφόνους του Charlie Hebdo – Θέλει να τους ανταμείψει με 11 εκατ. δολάρια πολιτικός στην Ινδία


Τζιχαντιστές αποκαλούν «ήρωες» τους δύο δολοφόνους του Charlie Hebdo – Θέλει να τους ανταμείψει με 11 εκατ. δολάρια πολιτικός στην Ινδία

-A+A
Ως ήρωες αντιμετωπίζονται οι δύο δολοφόνοι που αιματοκύλησαν το Παρίσι, σκοτώνοντας εν ψυχρώ 12 στελέχη του περιοδικού Charlie Hebdo.
«Τζιχαντιστές ήρωες σκότωσαν δώδεκα δημοσιογράφους που εργάζονταν για το γαλλικό περιοδικό Charlie Hebdo και τραυμάτισαν περισσότερους από άλλους δέκα για να εκδικηθούν τον Προφήτη Μωάμεθ» μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Al Bayan της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, που απηχεί τις απόψεις σκληροπυρηνικών τζιχαντιστών και που ελέγχει μεγάλες εκτάσεις στο Ιράκ και τη Συρία.
Μάλιστα, υπενθύμισε ότι η εφημερίδα «δεν σταμάτησε να υποτιμά τον προφήτη από το 2003», παραπέμποντας εμμέσως στη δημοσίευση των σατιρικών σκίτσων του Μωάμεθ.
Δείχνοντας κατ' αυτό τον τρόπο εμμέσως, ότι ο Σερίφ και ο Σαΐντ Κουασί, που είναι οι βασικοί ύποπτοι για το μακελειό της Τετάρτης έχουν σχέση με τους τζιχαντιστές.
Ανατριχιαστική επιβράβευση από την Ινδία
Την ίδια ώρα σε αδιανόητες δηλώσεις προβαίνει ο Ινδός, Κατζί Γιακούμπ Κουρέσι. Το στέλεχος κόμματος της Ινδίας συνεχάρη τους δράστες της χθεσινής επίθεσης, με 12 νεκρούς, αναφέροντας μάλιστα ότι είναι έτοιμος να τους δώσει αμοιβή 11 εκατ. δολαρίων, τα οποία παλιότερα είχε προσφέρει για τη δολοφονία των Δανών σκιτσογράφων που είχαν απεικονίσει τον Μωάμεθ.


Πηγή: Τζιχαντιστές αποκαλούν «ήρωες» τους δύο δολοφόνους του Charlie Hebdo – Θέλει να τους ανταμείψει με 11 εκατ. δολάρια πολιτικός στην Ινδία | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/186022/tzihantistes-apokaloyn-iroes-toys-dyo-dolofonoys-toy-charlie-hebdo-thelei-na-toys#ixzz3OKr6WEtj

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου