Ετικέτες

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Η συμμορία των δολοφόνων παρελαύνει στην μνημη των θυμάτων…


Άνγκελα Μέρκελ: Εκπροσωπεί το ράιχ που αναβίωσε την χιτλερική θηριωδία εγκαθιδρύοντας τα Βόσνια SS και τους Ουστάσι για να εξοντώσουν Σέρβους, Τσιγγάνους και Εβραίους σε Σερβία και Κοσυφοπέδιο. Με την καθοδήγηση του Μπιν Λάντεν.
Αυτή την στιγμή καλύπτει τους Ουκρανούς ναζί που παρέα με ευρωπαίους ναζί και τσετσένους ισλαμιστές σφαζουν γυναικες, παιδιά, εργάτες και αντιφρονουντες στην Ανατολική Ουκρανία.
Ολάντ: Ο αχυράνθρωπος της Μέρκελ, ο σύγχρονος Πεταίν. Πρωτοστατεί στην σφαγή των τουρκοκίνητων ισλαμοφασιστων κατά του λαού της Συρίας, της Λιβύης και της Αιγύπτου που σταμάτησε ο στρατηγός Σισι. Κάλυψε πέντε επιθέσεις πριν την σφαγή στο περιοδικό λέγοντας πως πρόκειται για «ψυχικά διαταραγμένους μεμονωμένους δράστες». Άφησε το περιοδικό χωρις φύλαξη παρα τις απειλές που είχαν εξαπολύσει οι ισλαμιστές.
Κάμερον: Το κόμμα του έπαιρνε χρήματα απο Τουρκοκυπρίους εγκληματιες. Δεκανίκι του ναζι Ερντογαν, ηγέτη του ISIS. Είχε αποκαλέσει την Ελλάδα «Οθωμανική αποικία», για να κερδίσει αξία τον μισθό του. Συνεργός στις σφαγές των ισλαμιστών σε Σερβία, Συρία, Λιβυη, Αίγυπτο.
Ποροσενκο: Θα τρίζουν τα κόκκαλα των νεκρών. Ο ναζιστης σφαγεας παιδιών στην Ουκρανία, που εισήγαγε τον ISIS στην χωρα επειδή οι ντόπιοι ναζί είχαν ηττηθεί κατά κράτος απο τους αγωνιζόμενους κατοίκους.
Μπουτάρης: Ο άνθρωπος που ξεπλυνε τον ιδρυτή του ναζισμού και του φασισμού, φτιάχνοντας του και μνημείο. Ο άνθρωπος που οι θεσεις του τυχαία ταυτίζονται με τις επιδιώξεις της ναζιστικής Τουρκίας, ηγέτιδας του ISIS.
Αυτή η συμμορία καθαρμάτων, έχει το θράσος να παρελαύνει στην μνήμη των θυμάτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου