Ετικέτες

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Όλα έτοιμα για πανίσχυρη ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ


Όλα έτοιμα για πανίσχυρη ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Οι επαφές ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και η 26η Ιανουαρίου θα βρει την Ελλάδα και πάλι ελεύθερη και με την συγκυβέρνηση των δύο αντιμνημονιακών κομμάτων πανίσχυρη στο τιμόνι της χώρας!
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο κομμάτων βρίσκονται πλέον σε προχωρημένο στάδιο και ήδη όπως όλα δείχνουν οι ΑΝΕΛ θα αναλάβουν τουλάχιστον ένα χαρτοφυλάκιο στη νέα κυβέρνηση.

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ακουστεί το ποιος θα είναι ο βουλευτής της ΑΝΕΛ που θα αναλάβει χαρτοφυλάκιο ούτε βέβαια ποιο θα είναι το υπουργείο.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί το μεσημέρι της Δευτέρας τον Κάρολο Παπούλια στο προεδρικό μέγαρο, προκειμένου να λάβει τη διερευνητική εντολή για το σχηματισμό κυβερνητικού συνασπισμού.
Νωρίτερα, στις 10:30 το πρωί, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, με τον οποίο υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Κυριακής, με πηγές της Κουμουνδούρου να λένε ότι θα έχουμε κυβέρνηση μέχρι το απόγευμα και ότι εντός της ημέρας θα ορκιστεί πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας.
Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, η νέα κυβέρνηση θα έχει κοινοβουλευτική δύναμη 162 εδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου