Ετικέτες

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Πλησιάζει η ώρα που κάποιος θα υψώσει ανάστημα…

Ελληνίδα, Ελληνα.
Η ΧΩΡΑ μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή της, ΑΠΟ το 2009. Πλησιάζει η ώρα που κάποιος θα υψώσει ανάστημα. Πλησιάζει η ώρα που κάποιος θα πει φτάνει.
Το ερώτημα στο οποίο πρέπει να απαντήσεις, για να ψηφίσεις στις εκλογές, τον τρόπο που πρέπει να κυβερνηθείς είναι: «έχουμε δημοκρατια στη ΧΩΡΑ μας;”
Συνηθίσαμε να θεωρούμε αυτονόητο ΟΤΙ οποίους ψηφίζουμε κι εκλέγουμε στη θέση του πρωθυπουργού, δεν εφαρμόζει το προγραμμα που μας υποσχέθηκε πριν τις εκλογές και βάσει του οποίου τον εκλέξαμε. Πολυ συχνά ακούμε ΟΤΙ ο λαός ψήφισε, η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έχει εντολή να κάνει ο,τι θέλει και νομίζει, ωσότου ξαναγίνουν εκλογές.
Αυτο ειναι ψέμματα, η μεγαλύτερη απάτη της σύγχρονης Ελλάδας, και του κόσμου ολόκληρου. Δεν ειναι δημοκρατία όπως σου λένε.
Δημοκρατια σημαίνει, αυτός που ψηφίζουμε και γίνεται πρωθυπουργός έχει την υποχρέωση να εφαρμόσει το προγραμμα που είχε εξαγγείλει πριν τις εκλογές ΜΟΝΟΝ.
Αν δεν μπορεί οφείλει να προβαίνει σε δημοψήφισμα και ΕΣΥ να αποφασίζεις , Ο ΜΟΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙΣ.
Πρέπει να ξερεις ΟΤΙ το πρόβλημα αυτό δεν ειναι τυχαίο. Οι άνθρωποι που ηγούνται της ΧΩΡΑΣ μας τα τελευταία χρόνια δεν ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ, οι καλύτεροι μας που η κοινωνία ανέδειξε στα ύπατα αξιώματα. Ειναι ΔΟΤΟΙ, άνθρωποι που ως υπάλληλοι διορίστηκαν στις ΘΕΣΕΙΣ των αρχηγών των κομμάτων ΑΠΟ εξωθεσμικά κέντρα παντοδύναμα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ προκειμένου να ΥΦΑΡΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ και να να υλοποιήσουν εντολές των κέντρων αυτών που ειναι αντίθετες στο δημόσιο συμφέρον, στο συμφέρον του ελληνικού λαού.
Κόμματα δεν υπάρχουν πολλά όπως μπορει ακόμα να νομίζεις, το κόμμα είναι ένα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, με πολλούς ηθοποιούς που εναλλάσσονται στον ρόλο πραγματικού κυβερνήτη. Το κόμμα που σε κυβερνάει πάντα ειναι οι τράπεζες, οι διεθνείς ΑΓΟΡΕΣ. Αυτός ειναι ο λόγος που αισθάνεσαι αυτήν την απελπισία, την απόγνωση, που όποιον και να εκλεξεις, πάντα το ίδιο οικονομικό πρόγραμμα εφαρμόζεται με άλλο όνομα, που είναι το πρόγραμμα των αγορών, στηριζόμενο πάντα ΑΠΟ τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης που γυρεύουν και συχνά καταφέρνουν να εγκλωβισουν τη ΣΚΕΨΗ σου.
Το 2009 ξύπνησες ΑΠΟ ύπνο βαθύ. Καιρός να δράσεις.
Να αποκαταστήσεις την πραγματική δημοκρατια στη ΧΩΡΑ σου.
Ψήφισε αυτόν που σε κοιτάζει κατάματα και σου λέει την αλήθεια. Την αλήθεια που βλέπεις με τα δικα σου μάτια. Όχι την εικονική που σου παρουσιάζουν. Ψήφισε αυτόν που αντέχει να υψώσει ανάστημα. Αυτόν που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα πει φτάνει στους ξένους κυριαρχους της κατεχομενης ΧΩΡΑΣ σου.
Ολοι παραπλανηθήκαμε και πιστέψαμε στα κόμματα της μεταπολίτευσης, χωριστήκαμε σε κόμματα τα οποία μας οδήγησαν στον ΛΗΘΑΡΓΟ, από τον οποίο όμως επιτέλους βγήκαμε και πετώντας στα σκουπίδια τις όποιες ιδεολογικές διαφορές μας ενωμένοι, στίς 25 Ιανουαρίου θα βάλουμε την ταφόπετρα στην παλαιοκομματική, υποτελή, και διεφθαρμένη τυραννία, η οποία διέλυσε την χώρα, οδήγησε τον λαό στην φτώχεια, την ανασφάλεια, και την καταπάτηση των στοιχειωδών συνταγματικών του δικαιωμάτων.
Πρέπει να είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση έως την ημέρα των εκλογών. Στον πανικό τους το εν Ελλάδι υπηρετικό προσωπικό σε συνεργασία με το διευθυντήριο της Ε.Ε. είναι ικανοί για όλα. Απο προβοκάτσιες, νοθείες έως ….και ένα θερμό επεισόδιο μικρής έκτασης στο Αιγαίο για την αναβολή των εκλογών.
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ
Δικηγόρος – Ποινικολόγος
Υποψ. Βουλευτής ΑΝ.ΕΛ.
στην Β’ Πειραιά
eirinimaroupataouxi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου