Ετικέτες

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Αντί να βρίσκεται φυλακή ιδρύει κόμμα ο προδότης ΓΑΠ

 

Κανονικά σε ένα κράτος που λειτουργούσε σεβόμενο τους κανόνες της αστικής δημοκρατίας θα έπρεπε να είναι στην φυλακή και να κάνει παρέα στον Τσοχατζόπουλο.  Στην Ελλάδα όμως μας παρουσιάζεται για νέος εθνοσωτήρας και ιδρύει κόμμα. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο πρωθυπουργός του οποίου η κυβέρνηση παραποίησε τα στατιστικά στοιχεία  του ελληνικού ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ, ώστε να οδηγηθεί η Ελλάδα σε καθεστώς Μνημονίου, ο άνθρωπος που έδρασε σαν υποχείριο ξένων και ντόπιων πλουτοκρατών εξαθλιώνοντας τον ελληνικό λαό αναγκάζοντας τον να βιώνει στην φτώχια και την μιζέρια, έχει το θράσος να μας παρουσιάζεται σήμερα σαν «ελπιδοφόρα» επιλογή


Τις διεργασίες και την στελέχωση του κόμματος του ΓΑΠ, τις παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε. Το ουσιαστικό είναι ότι για τα λαϊκά στρώματα, για τον κόσμο της εργασίας  η κυβέρνηση Παπανδρέου υπήρξε η πιο βάρβαρα ταξική και μισητή κυβέρνηση του κεφαλαίου που έχει περάσει ποτέ από αυτόν τον τόπο, συναγωνιζόμενη επάξια στην άθλια συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Φυσικά  για το ξένο και το ελληνικό κεφάλαιο βεβαίως ήταν το πιο τυφλό πολιτικό όργανο που είχαν ποτέ.
Το μόνο θετικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι τα δυο αποκόμματα του κόμματος που ίδρυσε ο Αντρέας Παπανδρέου θα απευθυνθούν στην ίδια εκλογική βάση και θα επακολουθήσει «σφάξιμο» μεταξύ Παπανδρεϊκών – Βενιζελικών που πιθανόν να βγάλει στην επιφάνεια τα «άπλυτα» της «σοσιαλιστικής» συνιστώσας της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά.
___________________________________________________Aπό: http://tsak-giorgis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου