«Αγγλίδα» βάζει τον 4χρονο γιο της να ποζάρει σαν μέλος του ΙΚΙΛ!
Με την σημαία του ισλαμικού κράτους, πλαστικό όπλο και το δάχτυλο να δείχνει τον αλλάχ…
Η επόμενη γενιά των ισλαμιστών δίνει «δυναμικό» παρόν στο διαδίκτυο, όπου «υπερήφανοι» μουσουλμάνοι αναρτούν φωτογραφίες των μικρών παιδιών τους με σημαίες του ισλαμικού χαλιφάτου, όπλα, αποκεφαλισμένες παιδικές κούκλες, ακόμα και πραγματικά θύματα των τζιχαντιστών του ΙΚΙΛ.

Αυτή την φορά χήρα τζιχαντιστή του ΙΚΙΛ που ζει στο Λονδίνο ανήρτησε φωτογραφία με το γιο τους να ποζάρει μπροστά στην σημαία του ισλαμικού χαλιφάτου κρατώντας πλαστικό όπλο και κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση με τον δείκτη του χεριού του προς τον αλλάχ.
Η 18χρονη «Αγγλίδα» Umm Khattab, χήρα μέλους της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης που σκοτώθηκε συμμετέχοντας στον «ιερό πόλεμο» στην Συρία «ανέβασε» στον προσωπικό της ηλεκτρονικό λογαριασμό την φωτογραφία του 4χρονου παιδιού της που ποζάρει ως νεαρός τζιχαντιστής με τον τίτλο «Η επόμενη γενιά».
Η ίδια φροντίζει τακτικά να αναρτεί στον λογαριασμό της στο διαδίκτυο και τα δώρα που της αποστέλλουν άλλοι μουσουλμάνοι ως ένδειξη συμπαράστασης και ευγνωμοσύνης για τον θάνατο του ισλαμιστή συζύγου της, ο οποίος θεωρείται μάρτυρας του ισλάμ.
Ε.Μ.