Ετικέτες

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ"ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΥΠΕΡ ΟΝΕΔΙΤΗΣΣΑΣ "ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΡΙΑΣ"


failos-papageli-708 (1)
«ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΥΠΕΡΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ…»
Μπορεί ο Γιώργος Κουμουτσάκος, με του οποίου τον συνδυασμό ήταν υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής στις περασμένες εκλογές, να άδειασε κανονικά την Έλλη Παπαγγελή, ωστόσο η όμορφη ΟΝΝΕΔίτισσα έχει, όπως φαίνεται, στο πλευρό της τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Στον απόηχο της χθεσινής τοποθέτησης της κυρίας Παπαγγελή για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου μέσω ανάρτησης που ανέβασε στο Facebook (και κατέβασε λίγο αργότερα, μετά τον σάλο που προκλήθηκε), ο Φαήλος Κρανιδιώτης με ανάρτησή του στο Facebook θέλησε να σταθεί στο πλευρό της: «Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξε κανένας νεκρός, υπήρξαν όμως στους γύρω δρόμους κι αλλού. Αυτό είπε κι η Έλλη Παπαγγελή, την αλήθεια δηλαδή, όχι πως δεν υπήρχαν καθόλου νεκροί, και μας τα πρήξανε γι’ αυτό διάφοροι. Διάφοροι υπεραγανακτισμένοι φωταδιστές ισχυριζόμενοι ψευδέστατα πως δήθεν είπε πως δεν υπήρχαν καθόλου νεκροί».
Υπενθυμίζεται ότι το νεαρό μοντέλο ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε κανένας νεκρός μέσα στο Πολυτεχνείο, ενώ έκανε λόγο για «μυθολογία της Αριστεράς». «Τέσσερις δεκαετίες αρλούμπας αρκούν», έγραφε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου