Ετικέτες

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Πιο καταληψίας πεθαίνεις…



Σίγουρα πολλοί Έλληνες δάκρυσαν μόλις διάβασαν την είδηση ότι οι εργαζόμενοι στα γραφεία της Ν.Δ. είναι απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες. Μάλιστα οι εργαζόμενοι στα γραφεία της Ν.Δ. δηλώνουν έτοιμοι να τραβήξουν τα πράγματα στα άκρα απειλώντας ότι θα καταλάβουν τα γραφεία του κόμματος.  Όπως οι ίδιοι αναφέρουν, ο Αντώνης Σαμαράς, ανάμεσα σε τόσες εντολές που έχει δώσει κατά καιρούς θα μπορούσε να είχε δώσει και μια παραπάνω ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι των γραφείων της Ν.Δ.  Άλλωστε το πρωτογενές πλεόνασμα δεν είναι ανάγκη να το βγάλουν από τους δικούς τους εργαζόμενους. Να πάνε να το βρουν από αλλού. Τόσοι εργαζόμενοι υπάρχουν.

Στελέχη της Ν.Δ. ξεκαθάρισαν στους εργαζόμενους ότι η Ν.Δ. τους βοήθησε όταν είχαν ανάγκη οπότε οι ίδιοι θα πρέπει να βοηθήσουν την Ν.Δ. τώρα που η ίδια έχει ανάγκη. Άλλωστε τα γραφεία της Ν.Δ. αποτελούν το τελευταίο προπύργιο της Ν.Δ. και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πέσουν στα χέρια των καταληψιών ακόμα και αν οι καταληψίες είναι κομματόσκυλα της Ν.Δ. Γιαυτό η Ν.Δ. ξεκαθαρίζει ότι καταδικάζει τις καταλήψεις από όπου και αν προέρχονται.

Πάντως οι εργαζόμενοι φαίνεται να μην καταλαβαίνουν από αλληλεγγύη μεταξύ φιλελέδων και απειλούν ότι θα κάνουν πράξη τις απειλές τους. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς, οι περισσότερο σκληροπυρηνικοί, απείλησαν ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουν Πασόκ.
Στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά υποστηρίζει ότι ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών αφού οι εν δυνάμει καταληψίες υποκινούνται από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έχει υποσχεθεί ότι όταν γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση θα προσλάβει όλους τους εργαζόμενους των γραφείων της Ν.Δ. στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ γιατί τότε το κόμμα θα έχει περισσότερες αρμοδιότητες άρα και περισσότερη δουλειά. Γιατί, όπως υποστηρίζει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.
Πολλοί πάντως είναι αυτοί που δεν συμμερίζονται τον πόνο του Νεοδημοκράτη εργαζόμενου στα γραφεία του κόμματος αφού θεωρούν ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός αν είσαι μπάτσος ή αν δουλεύεις στα γραφεία της Ν.Δ. Οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν είσαι εργαζόμενος αλλά η ντροπή του εργαζόμενου και γιαυτό μπορείς να πεθάνεις από την πείνα παλιοκουφάλα. Αλλά αυτά είναι ακραίες απόψεις ακραίων ανθρώπων όπως αναρχικών, αναρχοκομουνιστών και εξωκοινοβουλευτικών αριστερών και όχι του συνόλου των Ελλήνων οι οποίοι συμπαραστέκονται και νιώθουν αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους και κυρίως στους μπάτσους που μας φυλάνε και στους εργαζόμενοι στα γραφεία της Ν.Δ που επίσης μας φυλάνε αλλά με διαφορετικό τρόπο.
Πάντως, για να λέμε και την αλήθεια, 200 εργαζόμενοι στα γραφεία ενός κόμματος που δεν ξεπερνάει το 20%, είναι πολλοί. Ας προσφέρουν κάποιους στο Ποτάμι. Μεσοτοιχία είναι.

Από: http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου