Ετικέτες

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Η σαρία δεν έχει θέση στην Αυστρία και τη Γερμανία


Η Αυστρία λαμβάνει μέτρα κατά ενδεχόμενης ισλαμικής απειλής στο έδαφός της, προχωρώντας στην απαγόρευση χρηματοδότησης από το εξωτερικό κάθε μουσουλμανικής οργάνωσης που εδρεύει στη χώρα.
Ο νέος νόμος που προβλέπει τα ανωτέρω ψηφίστηκε από την αυστριακή βουλή, μετά την αποκάλυψη ότι μουσουλμάνοι, Αυστριακοί υπήκοοι, έχουν ενταχθεί τις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους σε Ιράκ και Συρία.

Όπως ανέφερε ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών Σεμπάστιαν Κουρτς, «η σαρία δεν έχει θέση στην Αυστρία». Περίπου 500.000 μουσουλμάνοι ζουν σήμερα στην Αυστρία, αποτελώντας το 6% του πληθυσμού της χώρας. Οι μουσουλμάνοι της Αυστρίας απολαμβάνουν πλήρη δικαιώματα,πολιτικά και θρησκευτικά, ενώ επιτρέπεται ακόμα και μπούργκα.
Η κατάσταση όμως έχει αρχίσει να μεταβάλλεται, με την αυστριακή κοινή γνώμη να αντιμετωπίζει με ολοένα και μεγαλύτερη καχυποψία τους μουσουλμάνους, λόγω των γεγονότων της Μέσης Ανατολής.
Η αυστριακή κυβέρνηση, προχωρώντας ακόμα περισσότερο, αποφάσισε ότι όλες οι μουσουλμανικές οργανώσεις στη χώρα οφείλουν να χρησιμοποιούν την αυθεντική έκδοση του κορανίου, την οποία η κυβέρνηση θα τους διαθέσει, μεταφρασμένη και στα γερμανικά.
www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου