Ετικέτες

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΣΕΞΤΡΕΜΙΣΤΡΙΕΣ FEMEN ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ


Οι σεξτρεμίστριες Femen άφησαν μια νύχτα τα στριπτιζάδικα, τις βιτρίνες και τα σπίτια με τους σωματέμπορους και βρήκαν μια παστρική δουλειά. Τα αφεντικά τους βάπτισαν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, πολιτικό ακτιβισμό τους πέρασαν και κάποια σεμινάρια αλφαβητισμού και τις αμόλησαν σε όσες ευρωπαικές χώρες είχαν πρόβλημα με τους νόμους που ήθελαν να περάσουν για να εμφανίζονται ως αγανακτισμένες στις λαικές και πολυπληθείς διαδηλώσεις.

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Έγιναν άτυποι εκπρόσωποι τύπου και προπαγάνδας της Νέας Τάξης. Βασικός εχθρός τους ο Θεός και ο πανάρχαιος θεσμός της οικογένειας. Ό,τι πιο βέβηλο έχει ποτέ συλληφθεί ως σκέψη έχει εκφρασθεί ως σύνθημα από τις Femen που αντί να επαναστατήσουν κατά των προστατών τους στους οίκους ανοχής   και στις πολιτικές που τις έφτασαν σε τέτοιο σημείο αναξιοπρέπειας, έγιναν συνεργάτιδες της Νέας Ηθικής του Κόσμου.

Μετά τη βεβήλωση όλων των χριστιανικών μνημείων στη Γαλλία και την αθώωσή τους από τα δικαστήρια. Μετά το σκανδαλώδες τους σύνθημα IN GAY WE TRUST (IN GOD WE TRUST) στις προβοκατόρικες αντιδιαδηλώσεις τους στη Γαλλία  ως αντίπραξη  στο σάλο που προκλήθηκε από το  το νόμο πλαίσιο του γάμου των ομοφυλοφίλων για την προστασία  των προς υιοθεσία παιδιών και της αντίθεσής  στην παροχή υποστηριζόμενης γονιμοποίησης σε ομοφυλικά ζευγάρια.Μετά τα στήθια που προέταξαν προ ετών στον Πούτιν όταν συνάντησε την Μέρκελ στη Γερμανία, λες και θα τον κόμπλαραν…παριστάνοντας τις Μπουμπουλίνες, ήρθε και η ώρα της βεβήλωσης της Αγίας Ορθόδοξης Λαύρας του Κιέβου με τα 400 σκηνώματα των μοναχών.

Σήμερα 11/09 έξω από την Pecherskaya Lavra που ακόμα ανήκει θεωρητικά στο Πατριαρχείο της Μόσχας- με τους εναπομείναντες μοναχούς να είναι από τους πρώτους που έζησαν το φασιστικό ρόπαλο και λοστό στην Μαιντανοεπανάσταση,-έκαναν και καλά μπανάκι αίματος .Σύνθημα Το αίμα των θυμάτων του Πούτιν.

Ανακοίνωσαν δια του εκπροσώπου Τύπου τους:

Η Ακτιβίστρια των FEMEN εκτός από το “Blood Bucket Challenge” (αντί του ICE Bucket Challenge) που αναφέρεται στο λουτρό αίματος από τον Vladimir Putin , ήθελε να δείξει ότι το αίμα των Ουκρανών χύνεται άφθονο και λόγω του Πατριάρχη Κυρίλλου αλλά και του προσφάτως διορισμένου Μητροπολίτη Ουκρανίας, Ονούφριου. Και οι δυο υποστρίζουν ενεργά τον πόλεμο του Πούτιν που αφειδώς σκορπούν το θυσιαστικό αίμα των Ουκρανών. Αυτοί οι γενειοφόροι μπάσταρδοι πρέπει ή να σκοτωθούν ή να απελαθούν από την  Ουκρανία για προπαγάνδα υπέρ της λατρείας του θανάτου.

dimpenews

Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου