Ετικέτες

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Δήλωση – βόμβα του προέδρου της Τσεχίας: Ισλαμιστές πίσω από την επίθεση στο Εβραϊκό μουσείο! Γι’ αυτό κουκουλώθηκε;

milos zemanΚεραυνοί από τον πρόεδρο της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν αναφορικά με την ναζιστική επίθεση στο Εβραϊκό μουσείο των Βρυξελλών όπου έχασαν την ζωή τους γυναίκες και άνδρες επισκέπτες. Σπάζοντας το απότομο σιωπητήριο που επεβλήθη γύρω από αυτή την φρικτή πράξη, ο Τσέχος πρόεδρος όχι απλώς αποκάλυψε πως πίσω από την επίθεση κρύβονται ισλαμιστές, αλλά κατηγόρησε το σύνολο των ισλαμιστών για την άνοδο του ρατσισμού στην Ευρώπη!

“Δεν είναι ευθύνη κάποιων ακραίων ισλαμικών ομάδων όπως συνηθίζουμε να λέμε, αλλα του συνόλου της ισλαμικής ιδεολογίας, αφού το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων καλεί για την εξόντωση των Εβραίων”! “Ναι μεν καταδικάζω κάθε ρατσιστική ιδεολογία, αλλά δεν έχω ακούσει κάποιο κίνημα να καλεί σε εξόντωση όλων των μουσουλμάνων. Αντίθετα, το κίνημα κατά του πολιτισμού που καλεί για μαζική εξόντωση των εβραίων, είναι υπαρκτό”!


Σύμφωνα με την Βελγική αστυνομία, ο δράστης χτύπησε με Καλάσνικοφ, κατά τα πρότυπα που χτυπούν ισλαμιστές, ενώ έφερε και κάμερα για να αποθανατίσει την δολοφονική του ενέργεια.

Μην απορήσετε εάν οι “αντιφασιστικές” εφημερίδες των μεγαλεργολάβων τον παρουσιάζουν ως “μαχητή”. Είναι πολλά τα 700 εκατομμύρια από το Κατάρ.

Ακόμα και σήμερα που αποκαλύπτεται πως ναζιστές και ισλαμιστές δρουν από κοινού, με την αμέριστη βοήθεια της φασιστικής τουρκίας…

http://www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου