Ετικέτες

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΗ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΟΦΩΝΙΔΟΥΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ…




“του Χρήστου Τσοκακτσή”
  • Το ΒΑΡΟΣ – δηλαδή το “τεχνητό χρέος” ή διαφορετικά ο “Υπέρογκος Δανεισμός” είναι το τέχνασμα του Καπιταλιστικού Συστήματος ώστε σε βάθος χρόνου και με μαθηματική ακρίβεια να γονατίσει η οικονομία ενός Κράτους (Δημόσιος Τομέας), των Επιχειρήσεων (Ιδιωτικός Τομέας) κατά συνέπεια οι Έλληνες Πολίτες όσον αφορά την χώρα μας.

  • Ο “ΜΟΧΛΟΣ” – δηλαδή το “Εργαλείο” μέσω του οποίου οι Έλληνες Πολίτες μπορούν να αντιδράσουν και να αντισταθούν σθεναρά απέναντι στον “Έντεχνο Δανεισμό” της Ελλάδος – είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


  • Το “ΥΠΟΜΟΧΛΙΟ” δηλαδή το “Ελληνικό Κοινοβούλιο” ή διαφορετικά η “Βουλή των Ελλήνων” είναι το κατά παραγγελίαν “Κατασκεύασμα” στα Μέτρα και Σταθμά του Καπιταλιστικού Συστήματος και έχει μάλιστα κατασκευασθεί και δομηθεί κατά τέτοιον τρόπο (από το Καπιταλιστικό Σύστημα) ώστε αυτό (το ΥΠΟΜΟΧΛΙΟ) να τοποθετηθεί τόσο κοντά στους Έλληνες Πολίτες, όπου οι τελευταίοι να απαιτείται να καταβάλουν “Υπεράνθρωπες Προσπάθειες” για να επηρεάζουν το “ΒΑΡΟΣ” κάθε φορά. Πράγμα αδύνατον!Άρα συμπερασματικά μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως τα Κόμματα της Βουλής των Ελλήνων ουσιαστικά είναι και ο “ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ” της σχέσεως αυτής, δηλαδή της σχέσεως μεταξύ του Καπιταλιστικού Συστήματος και των Ελλήνων Πολιτών.

    Από το νεαρό της ηλικίας μας και δη τα Μαθητικά μας χρόνια – όλοι οι Έλληνες – είμαστε γνώστες του επιτεύγματος μέσω της Θεωρίας του προγόνου Αρχιμήδη, πως όσο πιο κοντά στο ΒΑΡΟΣ βρίσκεται το “ΥΠΟΜΟΧΛΙΟ” – τόση λιγότερη “ΔΥΝΑΜΗ” θα απαιτηθεί να ασκηθεί από την απέναντι πλευρά του “ΜΟΧΛΟΥ”. Να θυμίσω πως στην απέναντι πλευρά του ΜΟΧΛΟΥ βρίσκονται οι Έλληνες Πολίτες.

    Στην πράξη όμως οι περισσότεροι Έλληνες Πολίτες – εν αντιθέσει της αποκτημένης “Γνώσης” των Μαθητικών μας χρόνων – γινόμαστε εναγκαλιστές των Κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων με αποτέλεσμα να δυσχεραίνουμε τις ζωές μας κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να γεννιόμαστε και να πεθαίνουμε με μια προσπάθεια και μόνον – να καταφέρουμε να σηκώσουμε το ΒΑΡΟΣ το οποίο εντέχνως μας καταλογίστηκε. Ουτοπία!

    Πόση σοφία λοιπόν χρειάζεται για να αντιληφθούν οι Έλληνες Πολίτες (οι ένθερμοι εναγκαλιστές δηλαδή των Κομμάτων) πως το “ΥΠΟΜΟΧΛΙΟ” (Κόμματα) πρέπει να απομακρυνθεί το συντομότερο δυνατόν από τη ζωή μας?

    Κι αν εμείς οι γεννημένες γενιές των Ελλήνων είμαστε μαζόχες! …τι μας φταίνε οι μετέπειτα γενεές των Ελλήνων να γεννιόνται μέσα στον κόσμο της δική μας ουτοπίας?

    Στην Αρχαία Αθήνα το -462 π.Χ ο Εφιάλτης Σοφωνίδους εμπνεύστηκε και δημιούργησε την ΔΥΝΑΜΗ (την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) εκείνη δηλαδή την δύναμη  η οποία μετατόπισε το ΥΠΟΜΟΧΛΙΟ από την πλευρά των Αθηναίων Πολίτών στην αντίθετη άκρη του ΜΟΧΛΟΥ και ρίζα του ΒΑΡΟΥΣ (του τότε Συστήματος) το οποίο (Σύστημα) ολίσθησε και εξαφανίσθηκε από προσώπου γης Αθηναίων για τα επόμενα 140 χρόνια, ζώντας οι Αρχαίοι Αθηναίοι μια αρμόζουσα Ανθρώπινη ζωή.

    Νεοέλληνες οξύνετε το Πνεύμα σας – πατάσσοντας την ουτοπία σας! Αντιγράφοντας τις Θεωρίες και τις Πρακτικές των Αρχαίων Προγόνων μας – ένα είναι βέβαιο – πως το Καπιταλιστικό Σύστημα μετά του εργαλείου αυτού “Κοινοβουλευτισμός” θα πάρουν τον κατήφορο (βλ. φωτογραφία) και θα ζείτε Ανθρώπινα. Εκεί στον κατήφορο πρέπει να στείλουμε από κοινού το “ΒΑΡΟΣ” και το “ΥΠΟΜΟΧΛΙΟ” περιφρουρώντας ως κόρη οφθαλμού τη “ΔΥΝΑΜΗ” …την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Χρήστος Τσοκακτσής Αμεσοδημοκράτης (κατά πρότυπο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ _ Εφιάλτη Σοφωνίδους)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου