Ετικέτες

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Αγαπητή Ουκρανία, Καλώς Ήλθες στην Ευρωλανδία (Euroland): οι νεοναζί στο Κίεβο θέλουν να μειώσουν τις συντάξεις κατά 50%!

Solidarité et Progrès (Γαλλία)       (μτφ. Κριστιάν)
Σύμφωνα με ένα έγγραφο εργασίας που απόκτησε η Kommersant-Ουκρανίας, η παράνομη κυβέρνηση του Κιέβου ετοιμάζεται να μειώσει τις συντάξεις κατά 50%, ως μέρος ενός σχεδίου καθολικής και μαζικής λιτότητας.
Το ουκρανικό υπουργείο οικονομικών έχει ετοιμάσει ένα σχέδιο για να «βελτιστοποιηθούν» οι δημοσιονομικές δαπάνες μειώνοντας τα κονδύλια για επενδύσεις, εξαλείφοντας τις φορολογικές ιδιαιτερότητες και κόβοντας τη  κοινωνική ασφάλιση, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης κατά 50% των συνταξιοδοτικών παροχών, σύμφωνα με τα έγγραφα που απέκτησε η Kommersant-Ουκρανίας .
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε να δανείσει στην Ουκρανία, μια χώρα που από δω και στο εξής θα αποκαλείται η «Ελλάδα της Ανατολής», 11 δισεκατομμύρια ευρώ, με την προϋπόθεση ότι το Κίεβο συμφωνεί να υποβληθεί στο ΔΝΤ, σύμφωνα με δήλωση του Jose Manuel Barroso στις 5 Μαρτίου.
Η κυβέρνηση του Κιέβου έχει ήδη ανακοινώσει περικοπές 6,8 – 8,4 δις. δολάρια για το τρεχούμενο έτος και φαίνεται ότι ο Πρωθυπουργός Arseni (c) Yatsenyuk αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την πείρα που απέκτησε στη ΤΔΚ, BIS (ως πρώην πρόεδρος της ουκρανικής κεντρικής τράπεζας, εκπροσώπησε τη χώρα του στη Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών ), όπου πολλές συζητήσεις έγιναν σχετικά με τον καταλληλότερο τρόπο για να απαλλαγούν από τους ηλικιωμένους ανθρώπους  σύμφωνα με μακάβρια κριτήρια αντάξια του χιτλερικού καθεστώτος.
http://www.solidariteetprogres.org/actualites-001/article/bienvenue-dans-l-euroland-les-neo-nazis-de-kiev.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου