Ετικέτες

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ο Μπαγίς μίλησε αρνητικά για το Κοράνι


220px-Egemen_bagis_photoΠερί διαρροής νέων ‘κασετών’
 Οι εφημερίδες Cumhuriyet, Huriyet και Haberturk κάνουν αναφορά σε νέα ηχογραφημένη συνομιλία, στην οποία ο πρώην Υπουργός Ε. Ε., Egemen Bagis, φέρεται να μιλά υβριστικά για το κοράνι με το δημοσιογράφο Metehan Demir.

 Η  Cumhuriyet γράφει ότι οπαδοί του MHP πραγματοποίησαν διαδηλώσεις εναντίον του πρώην Υπουργού, ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα Haberturk, ο αξιωματούχος του CHP, İhsan Özkeş, ανέγνωσε αποσπάσματα του Κορανίου κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, εκδηλώνοντας έτσι τη διαμαρτυρία του για τη συμεριφορά του πρώην Υπουργού.
 Ο αρθρογράφος της Huriyet, Ahmet Hakan, σχολιάζει ότι ο Τούρκος ΠΘ θα αντιδρούσε πολύ έντονα εάν η υβριστική συνομιλία σχετικά με το Κοράνι γινόταν από αξιωματούχο του CHP.
Και με real estate
 Οι εφ. Sozcu και Birgun κάνουν λόγο για νέα κασέτα που διέρρευσε, στην οποία ο Τούρκος ΠΘ φέρεται να λέει στον επικεφαλής της Κρατικής Διεύθυνσης Κατασκευής Συγκροτημάτων Κατοικιών Τoki, Haluk Karabel ότι για την πώληση προσοδοφόρων οικοπέδων απαιτείται η έγκρισή του.
Η εφ. Sozcu σχολιάζει ότι ο Erdogan λειτουργεί σαν στέλεχος ‘real estate’. Στην εν λόγω ηχογραφημένη συνομιλία ο Τούρκος ΠΘ ακούγεται πολύ θυμωμένος, διότι ένα αγροτεμάχιο στον Ατάσεχίρ πωλήθηκε εν αγνοία του, σημειώνει το δημοσίευμα. Στη συνομιλία ο Erdogan φέρεται να ζητά από τον Κarabel να ακυρώσει την πώληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου