Ετικέτες

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο εκκεντρικός δήμαρχος Λονδίνου αποκαλεί τον Τζόρτ Κλούνεϊ ναζί και οπαδό του Χίτλερ,επειδή πήρε θέση υπερ της Ελλάδος για τα Ελγίνεια.


Αρκετά επεισόδια θα υπάρξουν απ” ότι φαίνεται στο σίριαλ με τις δηλώσεις του Τζόρτζ Κλούνει ο οποίος υποστήριξε ότι θα Ελγίνεια μάρμαρα θα πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα… Ηδη έχουν υπάρξει αρκετές αντιδράσεις, ωστόσο, ο εκκεντρικός δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, μάλλον ξεπέρασε για ακόμη μια φορά τα όρια.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Evening Standard ο Τζόνσον τόνισε «Αυτός ο Κλούνεϊ δεν υποστηρίζει τίποτα άλλο παρά την ατζέντα του Χίτλερ για τους πολιτιστικούς θησαυρούς του Λονδίνου», υποστήριξε ο δήμαρχος του Λονδίνου. «Κάποιος πρέπει επειγόντως να αποκαταστήσει τα μάρμαρα του Τζορτζ Κλούνεϊ.
Συνδέει μία ταινία για τα έργα τέχνης που λεηλατήθηκαν από τους Ναζί, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι ο Χέρμαν Γκέρινγκ είχε σχέδια να λεηλατήσει το Βρετανικό Μουσείο» συνέχισε και συμπλήρωσε «Και που θα έστελναν οι Ναζί τα Ελγίνεια; Στην Αθήνα. Αυτός ο Κλούνεϊ δεν υποστηρίζει τίποτα άλλο από την ατζέντα του Χίτλερ για τους πολιτιστικούς θησαυρούς του Λονδίνου. Θα έπρεπε να τυλίξει το σενάριο του Χόλιγουντ και να παραμείνει κολλημένος στην ιστορία».
Πάντως και ο ίδιος ο Κλούνεϊ μάλλον συνειδητοποίησε τί φωτιές άναψε καθώς σε συνέντευξη τύπου για τη νέα του ταινία δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «έμπλεξε».
Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2014/02/blog-post_3539.html#ixzz2tDgnpSsZ
Υπενθύμιση: Επειδή η ψηφοφορία συνεχίζεται μέχρι και αύριο,μπείτε να ψηφίσετε ή να σχολιάσετε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου