Ετικέτες

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ο αναπληρωτής Γερμανός πρέσβης ζήτησε να δει τον Γλέζο





Με τον Μανώλη Γλέζο ζήτησε να συναντηθεί σήμερα ο αναπληρωτής πρέσβης της Γερμανίας Κλέμενς Ζέμτνερ, ώστε να συζητήσουν τις διμερείς επαφές Ελλάδας – Γερμανίας εν όψει των επικείμενων επισήμων γερμανικών επισκέψεων στη χώρα μας.


Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι ο κ. Γλέζος του έθεσε επίσης το ζήτημα των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.


Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.


Ο κ. Γλέζος, οποίος είναι και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας φιλίας Ελλάδας – Βενεζουέλας, συναντήθηκε σήμερα και με τον πρέσβη της Βενεζουέλας Φαρίντ Φερνάντες.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση, ο πρέσβης της Βενεζουέλας ενημέρωσε το Μανώλη Γλέζο για την πολιτική κατάσταση στη χώρα του καθώς και για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Ούγκο Τσάβες.


Ο Μανώλης Γλέζος τόνισε ότι “η αλληλεγγύη προς το λαό της Βενεζουέλας απέναντι στις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και των ΗΠΑ που επιχειρούν να ανατρέψουν το καθεστώς είναι δεδομένη και ότι από την πλευρά του θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να εκδηλωθεί η συμπαράσταση του ελληνικού λαού προς το λαό της Βενεζουέλας”.
Πηγή : enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου