Ετικέτες

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Νέοι αρχηγοί στο ΓΕΣ και στο Λιμενικό Σώμα



Αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του Στρατού και του Λιμενικού Σώματος αποφάσισε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) κατά τη συνεδρίαση του, την Τετάρτη, στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ο έως σήμερα αρχηγός του ΓΕΣ αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του και του απονέμεται ο τίτλος του επιτίμου αρχηγού ΓΕΣ.


Τη θέση του καταλαμβάνει ο έως σήμερα διοικητής Α’ Στρατιάς, ο αντιστράτηγος Χρήστος Μανωλάς.Προς κάλυψη της κενής θέσης, το ΚΥΣΕΑ τοποθέτησε ως διοικητή Α’ Στρατιάς τον έως σήμερα Γενικό Επιθεωρητή Στρατού, τον αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη.
Στη θέση τους παραμένουν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς.
Στην ηγεσία του Λιμενικού Σώματος τον αντιναύαρχο Δημήτριο Μπαντιά αντικαθιστά ο υποναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος, μέχρι σήμερα Γενικός Επιθεωρητής Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
 
Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου