Ετικέτες

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Σάλος στη Βρετανία από το ρατσιστικό παραλήρημα Έλληνα επιχειρηματία


«Στις ανύπαντρες μητέρες αξίζει ένα χέρι ξύλο» υποστηρίζει ο Δημήτρης Μαρκεζίνης!
Το κόμμα του… Μίκυ Μάους, όπως χαρακτηριζόταν μέχρι πρόσφατα, καθώς ήταν της πλάκας κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στη Βρετανία.
Όπως είναι γνωστό, το UKIP, παλεύει για τη συντηρητικοποίηση της Βρετανίας, αλλά και την πλήρη έξοδό της από την Ευρώπη, ένα ακροδεξιό κόμμα του οποίου αρχηγός είναι ο Nigel Farage, ο άνθρωπος που τα έβαλε με τον Αντώνη Σαμαρά στην Ευρωβουλή, γι’ αυτό και έγινε ήρωας στην Ελλάδα.
Τα στελέχη του UKIP παρόλο που είναι ρατσιστές και φροντίζουν να ντροπιάζουν καθημερινά το κόμμα, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν επηρεάζει τους ψηφοφόρους τους, που αρέσκονται να ακούνε μεγάλα λαϊκίστικα λόγια.
Ωστόσο λίγοι γνωρίζουν ότι χρηματοδότης του είναι ένας… Έλληνας επιχειρηματίας ονόματι Demetri Marchessini (Δημήτρης Μαρκεζίνης).
Οι δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς είναι απίστευτα ρατσιστικές, χυδαίες και σεξιστικές. Αυτές τις ημέρες, ο Έλληνας επιχειρηματίας βρίσκεται στο επίκεντρο συζητήσεων στη Βρετανία , για τις απόψεις αυτές που εκφράζει, ντροπιάζοντας όχι μόνο τους Έλληνες, αλλά και το ανθρώπινο γένος, εν γένει.
Σταχυολογούμε μερικές από αυτές:
Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει δηλώσει ότι όσες γυναίκες φορούν παντελόνια «επιδεικνύουν με αυτόν τον τρόπο επιθετική συμπεριφορά», ενώ υποστηρίζει ότι: «στις ανύπαντρες μητέρες αξίζει ένα χέρι ξύλο».
Ποια είναι η άποψη του για τον βιασμό των γυναικών από άτομα που γνωρίζουν; Μα φυσικά αποτελεί μια εφεύρεση των φεμινιστριών, που προφανώς τους αρέσει να της βιάζουν.
Μάλιστα, σε μα πρόσφατη εξοργισμένη καταχώρηση-επιστολή σε μια συντάκτρια της εφημερίδας Times, η οποία είχε γράψει ένα άρθρο για την ομοφοβία στη Ρωσία και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε γράψει ότι: «ο σοδομισμός ήταν πάντοτε έγκλημα, και συνεχίζει να είναι, ενώ η ομοφυλοφιλία είναι έγκλημα εδώ και 2000 χρόνια».
Ο Έλληνας επιχειρηματίας συνεχίζει γράφοντας: «Της έχω ήδη πολλές φορές εξηγήσει, ότι δεν υπάρχει η λέξη ομοφοβία και ομοφοβικός. Δεν υπάρχει καταγεγραμμένη σε κανένα λεξικό, και δεν σημαίνει τίποτα απολύτως».
Πηγή : paraskhnio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου