Ετικέτες

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Τρόικα: Βρείτε καταλύματα για όσους χάσουν το σπίτι τους


troika-breite-katalymata-gia-osoys-xasoyn-to-spiti-toys
Το σκληρό, παγωμένο και προκλητικό τους πρόσωπο έδειξαν για άλλη μια φορά οι εκπρόσωποι των δανειστών και μάλιστα σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο ζήτημα, όπως αυτό των πλειστηριασμών της πρώτης και κύριας κατοικίας.

Σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής, μια ατάκα της τριάδας Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς που έκανε… αίσθηση στο οικονομικό επιτελείο κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και που καθρεφτίζει την άτεγκτη στάση των τροϊκανών ήταν η εξής: “Αν θέλετε κοινωνική πολιτική, βρείτε καταλύματα για τους αστέγους”.
Στο άκουσμα της προκλητικότατης θέσης των δανειστών, η ελληνική πλευρά επιχειρηματολογεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με τον κρατικό έλεγχο των τραπεζών και πως “το Δημόσιο έχει το δικαίωμα να προστατεύσει αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη”.
Εμείς θα πούμε στον κύριο Στουρνάρα, πως μπορεί η φορολόγηση των Ελλήνων πολιτών να μην ξεπερνά το μέσο ευρωπαϊκό όρο, κατά τη δική του δήλωση σε τηλεοπτική εκπομπή, οι άστεγοι Έλληνες, όμως, -έτσι όπως πάει το πράγμα με την τρόικα- θα ξεπεράσουν κατά πολύ τον μέσο ευρωπαϊκό όρο, αν περάσει η άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών.
Χ.Σ.
Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/299684/troika-breite-katalymata-gia-osoys-xasoyn-to-spiti-toys#ixzz2mEz2s400

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου