Ετικέτες

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙОΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ…ΑΘΑΝΑΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.


Εκτός από τα διόδια του Μπαλτάκου το ελληνικό δημόσιο πληρώνει και τα διόδια του Βαρτζόπουλου, ΓΓ Συντονισμού της τεμπελιάς ου Μαξίμου.
Δεν είναι τόσο το ύψος αυτών των δαπανών.
Είναι η συμπεριφορά τους στη Δημόσια Διοίκηση και στο πως ξοδεύουν τα χρήματα του ελληνικού λαού.
Είναι που μια ζωή ήταν κομματόσκυλα, χειροκροτητές πρώτης σειράς και τσομπάνοι σε εκλογές, Μπαλτάκος και Βαρτζόπουλος περίμεναν μια ζωή να χωθούν στο Μέγαρο Μαξίμου.
Και τώρα που χώθηκαν ποιος τους πιάνει.
Ξοδεύουν τον παρά σα να μην υπάρχει αύριο.
Πλένουν συνεχώς τα χαλιά του Μαξίμου, τις κουρτίνες, τοποθετούν νέους ανελκυστήρες, ξοδεύουν κάθε βδομάδα περίπου 1500 ευρώ σε “είδη παντοπωλείου“, 1500 ευρώ σε “είδη καφενείου“, 2000 ευρώ για “γραφική ύλη“.
Τοποθετούν πανάκριβα αλλά άχρηστα κυκλώματα παρακολούθησης, αλλάζουν παντού υπολογιστές, αγοράζουν καθημερινά νέα επίσης πανάκριβα προγράμματα υπολογιστών, συντηρούν συνεχώς τις…λάμπες και τα σιφώνια του Μεγάρου ξοδεύοντας συνεχώς και καθημερινά τα δανεικά ευρώ που σου λένε από τα δελτία των 8 ότι τα έχουμε τόση ανάγκη που αν δε μας τα δώσει η τρόικα θα ψοφήσουμε.
Άφηστε τις δαπάνες για “δημόσιες σχέσεις“, εκεί που είναι μικρότερα τα ποσά όπως η σημερινή απόφαση, έχει χαθεί η μπάλα. Για παράδειγμα η απόφαση που παραθέτω σήμερα αναφέρει μόνο τη φράση “για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών“. Αφού δε μας λέτε ποιες είναι αυτές οι ανάγκες, έστω και στο περίπου, εμείς γιατί να μη σκεφτούμε ότι παίρνει κάποιος το αυτοκίνητο, όχι ο ΓΓ κατ ανάγκη, να πάει να πηδήξει το γκομενάκι και του πληρώνουμε εκτός από τη βενζίνη και τα διόδια της Αττικής Οδού. 
Αναλυτικά πρέπει να το αναφέρετε σε έντυπο τριπλότυπο φύλλο, ποιος το οδηγεί κάθε φορά, τον αριθμό της πινακίδας, για ποιο σκοπό μετακινείται το κρατικό αυτοκίνητο, πόσα χιλιόμετρα ακριβώς θα κάνει, ποιες στάσεις θα κάνει και αν μεταφέρει και άλλους μέσα. 
Στρατό, πιστεύω, έχετε πάει όλοι σας εκεί στου Μαξίμου άρα ξέρετε πως πρέπει να βγάζετε φύλλο πορείας του οχήματος…γιατί ο νόμος λέει ότι οι κινήσεις του δημόσιου οχήματος θα πρέπει να βγαίνουν από το αρμόδιο Γραφείο Κίνησης στο οποίο στην ουσία θα ανήκει και η διαχείριση των συγκεκριμένων οχημάτων. Και αυτό δεν ισχύει μόνο στο στρατό, απλά εκεί μόνο εφαρμόζεται. Το ίδιο ισχύει και για τους Δήμους, τις Περιφέρειες, για κάθε λογής δημόσια υπηρεσία που έχει να διαχειριστεί οχήματα. 
Είμαι σίγουρος ότι στου Μαξίμου δεν έχετε γραφείο κίνησης. Τι να το κάνετε? Εσείς κυβέρνατε τη χώρα από εκεί με μαλακίες θα ασχολείστε? Με…δαπάνες όμως ασχολείστε καθημερινά.
Το Μέγαρο Μαξίμου ξοδεύει σαν να θέλει να βγει έξω από τους στόχους.
Συνεχώς οι κωδικοί του Μαξίμου στον προϋπολογισμό αδειάζουν και κατά έναν μαγικό τρόπο ξαναγεμίζουν.
Αυτοί ξέρουν τι κάνουν. Η ομάδα του Σαμαρά περίμενε πολλά χρόνια για να έρθει στο μέγαρο Μαξίμου. Λέτε να αφήσουν τη ευκαιρία να πάει χαμένη?
Εσύ, τι σχέση έχεις με όλους αυτούς και τους πιστεύεις και τους ψηφίζεις???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου