Ετικέτες

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ανασφάλιστους μετανάστες απασχολεί η σύζυγος του Γερμενή




Συνελήφθη και ο πρώην φρουρός του εν λόγω βουλευτή της Χ.Α.
Σε φούρνο στον οποίο απασχολούνται μόνο μετανάστες εργαζόταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής – γνωστός ως «Καιάδας», όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα ΝΕΑ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας ο βουλευτής εργαζόταν σε ένα από τους φούρνους που ανήκουν στην οικογένεια της συζύγου του Ευγενίας Χρήστου.
Στην οικογενειακή επιχείρηση που αποτελείται από τέσσερα καταστήματα (2 στην Αθήνα, 1 στον Πειραιά και 1 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Νέο Κόσμο) το δημοσίευμα αναφέρει ότι εργάζονται μόνο Αλβανοί υπήκοοι χωρίς ένσημα.
Το δημοσίευμα επικαλείται έγγραφο του ΙΚΑ σύμφωνα με το οποίο ο ιδιοκτήτης των φούρνων Ανδρέας Χρήστου και πεθερός του Γερμενή χρωστάει στο ασφαλιστικό ταμείο εισφορές ύψους 470.000 ευρώ.

Συνελήφθη και ο πρώην φρουρός του Γερμενή
Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. ένας ακόμη αστυνομικός που στο παρελθόν είχε διατεθεί στη φρουρά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή.
Ο 55χρονος ανθυπαστυνόμος συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλων και φυσιγγίων, καθώς και για πλαστογραφία και παραβάσεις του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.
Στο σπίτι του βρέθηκαν δύο αυτοκίνητα με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και σειρά άλλων ευρημάτων μεταξύ των οποίων αεροβόλο όπλο, μεταλλικές ράβδοι, σιδηρογροθιά, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 9 εκ. και έντυπο υλικό της Χρυσής Αυγής.
Ο συλληφθείς οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Newsroom Enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου