Ετικέτες

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ


undefinedτου Αθανασίου Δρούγου*
Με τη συνδρομή της Τουρκίας αλλά και ομάδας κρατών από τον Οργανισμό Ισλαμικής Διάσκεψης, προχωράει, χωρίς να είναι πολύ ορατή, η αναγνώριση του Κοσόβου ως ανεξάρτητου κράτους. Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, το Κόσοβο στοχεύει πολύπλευρα: Στο να αναγνωριστεί από το Ισραήλ, ορισμένα αραβικά κράτη και από το Βατικανό! Υπενθυμίζεται πως εντός της τελευταίας 5ετίας, έχουν αναγνωρίσει το Κόσοβο 106 χώρες από τις 193 συνολικά των Ηνωμένων Εθνών. Το Κόσοβο φλερτάρει με το Ισραήλ:  Ήδη στην Πρίστινα έχει δρομολογηθεί η δημιουργία εβραικού μουσείου, ενώ υπάρχει από καιρό χώρος με μνημείο για το ολοκαύτωμα…

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ,ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΝΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ, ΤΗ ΛΙΒΥΗ, ΤΗΝ ΓΟΥΙΑΝΑ, ΤΗ ΤΑΝΖΑΝΙΑ, ΤΟ ΕΛ ΣΑΛΒΑΝΤΟΡ, ΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΑΦΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΕΞ, ΕΝΩ ΜΕΣΩ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Η ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ , ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ Η ΣΕΡΒΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΤΕΛΟΣ, ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ, Η ΣΛΟΒΑΚΙΑ, Η ΙΣΠΑΝΙΑ, Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 5 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ , ΟΠΩΣ Η ΒΑΣΚΩΝΙΑ, Η ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ, Η ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ, Η ΑΡΑΓΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ.
* Διεθνολόγος, στρατιωτικός αναλυτής, σύμβουλος ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α.
http://www.elkeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου