Ετικέτες

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΔΑΠΑΝΗ 995 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ…


Εδώ και μερικές μέρες κολυμπάω στα θολά νερά της διαύγειας της αμαρτωλής ΕΛΣΤΑΤ.
Το βαρέθηκα λίγο το Μέγαρο Μαξίμου.
Έβλεπα κάθε μέρα τις ίδιες δαπάνες  με νέες ημερομηνίες.
Σκέφτηκα να μπω λίγο στη διαύγεια της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας μιας και ο ρόλος της είναι το ίδιο σκοτεινός, αν όχι περισσότερο, από το ρόλο που παίζει η εκάστοτε Μνημονιακή Κυβέρνηση των μαριονετών, που απλά τυγχάνει να στεγάζεται στο Μαξίμου. 
Άλλωστε, οι Κυβερνήσεις πέφτουνε σα χάρτινοι πύργοι αλλά ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ μένει, όπως και ο Προβόπουλος στην Τράπεζα των Ροθτσάιλντ, συγνώμη, της Ελλάδος.
Έχω ήδη αποθηκεύσει αρκετές αποφάσεις με την υπογραφή του Γεωργίου.
Αυτό που διαπίστωσα είναι τα πολλά ταξίδια, τόσο του Γεωργίου όσο και των υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ, για σεμινάρια, συνέδρια κτλ.
Τα περισσότερα ταξίδια έχουν προορισμό τις Βρυξέλλες, το Λουξεμβούργο, το Λονδίνο.
Σε ένα μάλιστα ταξίδι του Γεωργίου στις Βρυξέλλες, με διορθωτική απόφαση, αναφέρει ότι τα αεροπορικά εισιτήρια θα τα πλήρωνε η Eurostat, τα υπόλοιπα όλοι εμείς. Το γιατί δε μας το ανέφερε στην απόφασή του.
Έχω βρει ουκ ολίγες αποφάσεις για νομική παράσταση της ΕΛΣΤΑΤ σε αγωγές που έχουν κατατεθεί εναντίον της από πολίτες και πρώην εργαζομένους της. Αυτά τα δικαστήρια, αν και εμείς ως Έλληνες πολίτες δεν έχουμε καμία σχέση με το θέμα, τα πληρώνουμε και αν τα χάσουμε θα πληρώσουμε και τις αποζημιώσεις. Για πράξεις υπαλλήλων μιας υπηρεσίας χρεώνεται ο ελληνικός λαός, εν μέσω χρεοκοπίας. Αυτοί που ευθύνονται πότε θα πληρώσουν?
Έχω βρει και αποφάσεις για πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στην ΕΛΣΤΑΤ από άλλη δημόσια υπηρεσία και φυσικά οι δυο καφετζήδες της Λέσχης Bilderberg, Γεωργίου και Στουρνάρας, τα βρήκαν μεταξύ τους και ούτε γάτα ούτε ζημιά…για αυτούς, όχι για το κράτος.
Όλα τα προηγούμενα για τις επόμενες μέρες. 
Σήμερα παραθέτω τη δαπάνη των 995,20 ευρώ που αφορά τα 2 μόνο κινητά τηλέφωνα, ένα του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ και ένα της Διευθύντριας αυτής.
Ποιος Έλληνας πληρώνει τόσο μεγάλους λογαριασμούς εν μέσω χρεοκοπίας?
Κανένας. Μόνο ο Γεωργίου. Εντάξει, έχετε δίκιο, μιλούσαμε για Έλληνες…
undefined
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B%CE%9B16%CE%A3%CE%99-%CE%9A%CE%9D%CE%A9
Εδώ μερικές αναρτήσεις του blog για τον Γεωργίου:
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου