Ετικέτες

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΕΙ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ;1500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ 2 ΗΜΕΡΩΝ...

Προχθές, στις 12 Οκτωβρίου 2013, είχα γράψει: ΓΙΑ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: ΣΙΜΟ ΜΟΥ, ΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ???.
Η ανάρτηση είχε να κάνει με το κόστος του ταξιδιού του ΓΓ Μέσων Ενημέρωσης Ανδρέα Κατσανιώτη, για τον οποίο το ελληνικό δημόσιο ξόδεψε 2.063 ευρω για 3 διανυκτερεύσεις στο Λονδίνο. 
Στα ίδια μονοπάνια πολυτέλειας και αριστοκρατίας ταξιδεύει και ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ΓΓ Συντονισμού, αφού μόνος του υπέγραψε-και το καρπούζι και το μαχαίρι- δαπάνη 1.500 ευρώ ΜΟΝΟ για 2 μέρες στις Βρυξέλλες( αεροπορικό, ξενοδοχείο και αμοιβή για εκτός έδρας).
Στη ΓΓ Μέσων Ενημέρωσης, τουλάχιστον, έγραψαν αναλυτικά πάνω στην απόφαση το κόστος του ταξιδιού του Κατσανιώτη.
Στη ΓΓ Συντονισμού δεν μπήκαν καν στον κόπο. Έβαλε ο ψυχίατρος το συνολικό ποσό χωρίς καμία περαιτέρω ανάλυση...ούτως ή άλλως ο ίδιος το υπέγραψε άρα και έλεγξε.
Αν, όμως, υπολογίσουμε ότι το ταξίδι του Κατσανιώτη στο Λονδίνο ήταν για 3 διανυκτερεύσεις, με 4ήμερη όμως αποζημίωση, τότε καταλαβαίνουμε ότι το ταξίδι του Βαρτζόπουλου στις Βρυξέλλες κόστισε στο δημόσιο, αναλογικά, περισσότερο. Πρέπει να διέμεινε σε πιο ακριβό ξενοδοχείο...
Μπορεί οι Έλληνες να είμαστε εντελώς χρεοκοπημένοι- μην έχοντας στην ουσία δική μας Κυβέρνηση παρά μόνο μαριονέτες- όμως, ως Κράτος, δεν αφήνουμε τις μαριονέτες μας να κοιμούνται όπου να ναι και φυσικά τα αεροπορικά εισιτήρια...είναι πάντα πρώτη θέση!!!
Πλήρωνε κορόιδο ελληνικέ λαέ...σάμπως, εσύ δεν τους ψήφισες???
undefined
by ago

προσπαθώνταςμπορούμεκαλύτερα.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου