Ετικέτες

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ??? ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο...


Posted: 14 Oct 2013 06:13 AM PDT
Με αφορμή τη σύλληψη του δήθεν δημοσιογράφου και πάντα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κρατικοδίαιτο, Γιώργο Παπαχρήστο αναρτώ ένα μίνι βιογραφικό του που αρκετοί μπορεί να μην έχουν υπ όψιν τους.
Το βρήκα σε μια ανάρτηση ενός blog (skandaloblog.blogspot.gr) που για έναν περίεργο λόγο έχει να ενημερωθεί από την Τρίτη 9 Απριλίου 2013
Από την ανάρτηση "ΟΙ 'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΔΟΥΛΙΚΑ' ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΨΥΧΑΡΗ / ΔΟΛ ":
undefined
Γιώργος Παπαχρήστου : Για όσους δε ξέρουν είναι ο ορισμός του κρατικοδίαιτου 'κομματόσκυλου', έχοντας επανδρώσει τα Γραφεία Τύπου του Νοσοκομείου 'Ερρίκος Ντυνάν', της Βιομηχανίας Ζάχαρης, των Μακεδονικών Αερογραμμών, του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και έχοντας επίσης στελεχώσει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (βλ. εφημερίδα 'Αυγή', http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=704723). 
Πάντοτε επί ΠΑΣΟΚ και πάντοτε παράλληλα με την κύρια απασχόλησή του ως αρθρογράφου στην εφημερίδα 'ΤΑ ΝΕΑ'. 
Στον άφθονο (κατά τα φαινόμενα) ελεύθερο χρόνο του, ο Γιώργος Παπαχρήστος καταπιάνεται με την συγγραφή μυθιστορημάτων (βλ. Εκδόσεις Λιβάνη, http://www.livanis.gr/ViewAuthors.aspx?ValueId=600045). 
Άγνωστο παραμένει εάν η αρθρογραφία του τροφοδοτεί τα βιβλία του ή το αντίστροφο, μιας και το εν λόγω υποκείμενο ειδικεύεται σε κείμενα στοχοποίησης/ διασυρμού δίχως παράθεση δεδομένων ή/και πηγών εξακρίβωσης. 
Η δημοσιογραφική έρευνα είναι άγνωστη φράση για τον Παπαχρήστο που εξαντλεί το ταλέντο του στην παράθεση της 'προσωπικής' του γνώμης. 
Αξίζει να σημειωθεί πως έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με το ραδιοφωνικό σταθμό 'Σκάι' (παρά την σύμπλευση του ιδιοκτήτη Αλαφούζου με τη Νέα Δημοκρατία) καθώς και με τον συνδρομητικό τηλεοπτικό σταθμό Supersport, όπου παρουσίαζε επί οκτώ χρόνια την εκπομπή V.I.P.
Επί διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή (2004-2009), με τον παρασιτισμό στο Δημόσιο να έχει περιορισθεί στα 'γαλάζια' στελέχη, ο Γιώργος Παπαχρήστου αναγκάσθηκε να συμπληρώνει τον μισθό του με τακτικές εμφανίσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR. Στο πλευρό του τότε παρουσιαστή Αιμίλιου Λιάτσου, ο Γιώργος Παπαχρήστος σχολίαζε την πολιτική επικαιρότητα (ως ένθετο στη γενικότερη κοσμοπολίτικη θεματολογία - ήτοι ξεβράκωτες και σκυλοτραγουδιάρες - του STAR). Ευτυχώς για τον 'έγκριτο' και 'μαχητικό' δημοσιογράφο του ΔΟΛ, η προϋπηρεσία του στο περιοδικό 'Nitro' του Πέτρου Κωστόπουλου του επέτρεψε να ανταποκριθεί στις 'προδιαγραφές ποιότητας' του STAR. 
Πλέον εργάζεται μόνο στο ΔΟΛ και συγκεκριμένα στην εφημερίδα 'ΤΑ ΝΕΑ' και το ραδιοφωνικό σταθμό 'Βήμα FM' (http://www.tovima.gr/vimafm/programa/).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου