Ετικέτες

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Τύποι γυναικών που κανείς άνδρας δεν μπορεί να αντισταθεί




Είναι λογικό πως η ποιότητα, τα κίνητρα, τα συναισθήματα ακόμα και η διάρκεια του $εξ να αλλάζουν ανάλογα με τη φάση που βρίσκεται κανείς στη ζωή του. Αλλιώς είναι όταν κάποιος είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος με την ζωή του, σαφώς τότε η ερωτική του διάθεση είναι αυξημένη και αλλιώς όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Τι γίνεται όμως με τους ρόλους; Πόσο εύκολα μπορεί να εγκλωβιστεί κανείς σ’ αυτούς, ακόμα και στο $εξ;

Δείτε παρακάτω μερικές περιπτώσεις:

•Businesswoman: Μια εργαζόμενη γυναικά έχει περιορισμένο χρόνο, είναι μονίμως σ’ ένταση και άγχος. Το $εξ αντιμετωπίζεται περισσότερο ως βιολογική ανάγκη παρά ως πράξη πάθους. Κάπου ανάμεσα στα meetings, μια έντονη στιγμή θα ήταν ότι πρέπει για να δώσει ενέργεια. H φαντασίωση είναι μια: Η $έξι businesswoman με το αυστηρό dress code έλκεται από τον οικονομικό διευθυντή ή έναν άντρα με εξουσία. Η σύγκρουση «εξουσίας» ξεκινά και το παιχνίδι είναι επικίνδυνο. Το κατάλληλο μέρος είναι ένα ξενοδοχείο. Το ραντεβού κλείνεται μέσω email ή sms και είναι τύπου «Στις 10, εκεί». Για τους πιο τολμηρούς η άδεια αίθουσα του meeting είναι μέσα στα must.

•Φοιτήτρια: Ανέμελο, χαλαρό, γεμάτο ένταση και ανοιχτό για νέες εμπειρίες. Στην διάρκεια της φοιτητικής ζωής όλα είναι διαφορετικά και κυλούν σε άλλους ρυθμούς. Τo συγκεκριμένο target group είναι το πιο wide καθώς μπορεί να παίξει από μικρές ηλικίες μέχρι μεγαλύτερες (ανάλογα με τα προσωπικά γούστα). Κατάλληλο μέρος δεν υπάρχει. Όλα τα μέρη είναι ιδανικά.

•Μητέρα-Σύζυγος: Το $εξ στην περίπτωση αυτή γίνεται επετειακό και συγχρόνως ενοχικό. Για τα παντρεμένα ζευγάρια μετά τη γέννηση των παιδιών τους, η ερωτική τους ζωή αλλάζει. Επιλέγουν να κάνουν $εξ όταν τα παιδιά λείπουν. Η κρεβατοκάμαρα και μόνο αποτελεί για τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια, το μέρος συνεύρεσης.

•Ερ@μένη: Παθιάρικο, γεμάτο ένταση και με την αδρεναλίνη στα ύψη. Ο ρόλος της ερ@μένης είτε πρόκειται για παράνομο είτε όχι κρύβει ένα και μόνο σκοπό τη σχέση. Το $εξ είναι πάντοτε απολαυστικό, χωρίς ταμπού και με τις σωστές δόσεις πάθους και έντασης. Ανάλογα τώρα με το αν είναι παράνομο ή όχι εξαρτάται και το μέρος. Οι σύντροφοι εξαρτώνται και αυτοί από την νομιμότητα της σχέσης.

•Single: Ελεύθερη και ωραία. Εκείνη κάνει παιχνίδι. Επιλέγει μόνο τους ωραίους τύπους και παίζει επιθετικά. Το $εξ είναι απολαυστικό μαζί της καθώς ξέρει ακριβώς τι θέλει, απόλαυση. Το σπίτι της δεν είναι πότε ο κατάλληλος χώρος καθώς θέλει να είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη να φύγει όποτε θελήσει.


Πηγή : http://www.e-magazino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου