Ετικέτες

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Παραλήρημα Παππά: Ψευδοεθνάρχης και πραξικοπηματίας ο Καραμανλής

undefined
Ξεπέρασε τα όρια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής
Δεν πίστευαν στα αυτιά τους πριν από λίγο οι βουλευτές ακούγοντας τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά να αποκαλεί πραξικοπηματία τον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή επειδή δεν επανέφερε στο σύνολό του το Σύνταγμα του ’52. “H 24η Ιουλίου ήταν πραξικόπημα.
Ο τεθενεών και για εμάς ψευδοεθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής προέβη στην ανώμαλη αλλαγή μιας ανωμάλου κατάστασης. Δεν επανέφερε στο σύνολό του το Σύνταγμα του 1952. Διατήρησε Πρόεδρο τον στρατιωτικό Γκιζίκη. Γι’αυτό λέω ότι έκανε πραξικόπημα. Καλή λευτεριά στην πατρίδα μας” είπε ο κ. Παππάς προσθέτοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι χειρότερη από την Τουρκοκρατία.
Αυτό πάντως που προκάλεσε αίσθηση ήταν ότι ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν παρενέβη ούτε στιγμή κάτι που καυτηρίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι “θα περίμενα από το Προεδρείο να παρέμβει”. Ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε ότι όσα ακούστηκαν είναι ανάξια σχολιασμού εώ από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι όσα ακούστηκαν είναι άνω ποταμών.
Πηγή :  http://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου