Ετικέτες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Για το μονοπώλιο της Digea "έπεσε" η ΕΡΤ;


Μία νέα διάσταση στην υπόθεση του κλεισίματος της ΕΡΤ δίνει μία πληροφορία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οποίες ο διαγωνισμός για τη διανομή του ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα λήγει στο τέλος Ιουνίου.

Με την ΕΡΤ κλειστή, μετά το αιφνίδιο "λουκέτο", η Digea, δηλαδή ο συνεταιρισμός των έξι ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών Mega, Ant1, Skai, Star, Alpha και Μακεδονία TV (που ανήκει στον όμιλο Ant1) γίνεται ο μοναδικός υποψήφιος για ...
επιλογή στον εν λόγω διαγωνισμό.

Υπενθυμίζεται πως η Digea κατέχει ήδη το αποκλειστικό δικαίωμα παροχής του ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα, με όσους αναδεικνύουν την παραπάνω πληροφορία να αναφέρουν ότι η απόκτηση και της διανομής του ψηφιακού σήματος θα καταστήσει την Digea ως ένα πανίσχυρο μονοπώλιο.

Πρόκειται για μία από τις πολλές πολιτικο-οικονομικές "θεωρίες συνωμοσίας" που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά και όχι μόνο "πηγαδάκια" που προσπαθούν να εξηγήσουν την αιφνίδια απόφαση να κλείσει η ΕΡΤ, αν ωστόσο επαληθευτεί θα κρίνει πολλά για τον ραδιοτηλεοπτικό χάρτη της χώρας.


Πηγή : ksipnistere.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου