Ετικέτες

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

USAF Stealth F-35.Οι Αμερικάνοι Χαμηλώνουν τις προσδοκίες τους Λόγω των Σοβαρών Προβλημάτων.

Αναρτήθηκε από τον/την - στο Φεβρουαρίου 12, 2013
f-35-cartoon To stealth μαχητικό της USAF είναι πάρα πολύ βαρύ και εξαιρετικά αργό να περάσει τις δοκιμές επιδόσεων. Αντί για τη βελτίωση του αεροσκάφους, το Πεντάγωνο αποφάσισε να μειώσει τις προσδοκίες του. Οι ειδικοί λένε ότι το F-35 είναι περισσότερο ευάλωτο από το αεροσκάφος που πρόκειται να αντικαταστήσει.
Με απλά λόγια, το F-35 Joint Strike Fighter (JSF) δεν στρίβει τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε.
Σε μια 18-σελίδα έκθεση ελέγχου, του Πενταγώνου περιγράφονται αλλαγές στο βιβλίο κανονισμών του, οι οποίες περιλαμβάνουν την τροποποίηση στις προδιαγραφές απόδοσης και την αύξηση του χρόνου για την επιτάχυνση του JSF.

Η Μειωμένη απόδοση του JSF σημαίνει ότι το αεροσκάφος μπορεί να μην είναι σε θέση να ανταγωνιστεί με τα τελευταίας γενιάς Ρώσικα και Κινέζικα μαχητικά . Ακόμη και πριν από τις υποβαθμίσεις, ορισμένοι αναλυτές αμφισβήτησαν την ικανότητα του F-35 να νικήσουν νεότερα Sukhoi.
Η είδηση έρχεται ως ταφόπλακα για τους Αμερικανούς φορολογούμενους οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν Ένα τρισεκατομμύριο δολάρια που είναι το τίμημα του προγράμματος για το F-35 – το πιο ακριβό στην ιστορία των ΗΠΑ. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο που η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει χαλαρώσει τις απαιτήσεις επιδόσεων του αεροσκάφους.
Το Πεντάγωνο δήλωσε ότι το JSF θα είναι έτοιμο για μάχη το 2018.
Περισσότερα
http://rinf.com/alt-news/breaking-news/pentagon-dumbs-down-aviation-tests-for-underperforming-f-35/27732/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου