Ετικέτες

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Βανδάλισαν την προτομή του Ζέρβα… εδώ δολοφόνησαν τον Βελουχιώτη, τον Ζέρβα θα άφηναν;



Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 18, 2012
20121118-165955.jpgΔελτίο Τύπου
Βανδάλισαν την ιστορία και την εθνική αντίσταση καταστρέφοντας το μνημείο του Στρατηγού Ναπολέων Ζέρβα στην Αθήνα την 17/11/12
Ντροπή και αίσχος από τον βανδαλισμού της προτομής του αρχηγού των ΕΟΕΑ -ΕΔΕΣ και της Εθνικής Αντίστασης στην Λ. Αλεξάνδρας και Βασιλίσσης Σοφίας, Στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα. Εχθές το βράδυ, με το πέρασμα της ¨ ειρηνικής¨ πορείας της 17/11/12 προς την Ισραηλινή πρεσβεία μάλλον …γνωστοί, βεβήλωσαν την προτομή του Στρατηγού Ζέρβα.

 Σήμερα το μεσημέρι ως άμεση απάντηση στην άθλια και θρασύδειλη επίθεση στην ιστρορική μνήμη των ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ και του Στρατηγού Ζέρβα, σύμβολα της καθαρής πατριωτικής Εθνικής Αντιστάσεως, η αληθώς ειρηνική και πατριωτική απάντηση ήτανε άμεση. Μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγωνστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ ΝΑΠ ΖΕΡΒΑΣ και της Νεολαίας αυτού ¨Άσβεστη Εθνική Φλόγα Α.Ε.Φ. ΖΕΡΒΑΣ¨, πραγματοποίησαν κατάθεση στεφάνων και κάλυψαν την προτομή συμβολικώς με τη γαλανόλευκη που αιώνια θα σκεπάζει τον Ζέρβα και τους ήρωες της Εθνικής Αντιστάσεως, απέναντι στους ναζί κατακτητές και τους εχθρούς της πατρίδος. Η εκδήλωση αφιερώνεται προς τιμήν του 94χρόνου Στρατηγού κ. Στέργιου Βούλγαρη, ήρωα της μάχης στο Γοργοπόταμο και μαχητή του Ζέρβα και των ΕΟΕΑ -ΕΔΕΣ για τον οποίον η νεολαία θα του αφιεριώσει τη φωτογραφία των νέων στην προτομή του Ζέρβα όπως ο ίδιος το ζήτησε.Στεφάνι κατέθεσε εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συνδέσμου καθώς και ο εκπρόσωπος της Νεολαίας Α.Ε.Φ. Ζέρβας μετά από σύντομο χαιρετισμό και καταδίκη της δειλής πράξεως του βανδαλισμού από το Γενικό Γραμματέα του Πανελληνίου Συνδέσμου. Στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Στρατηγού Ζέρβα και των αγωνιστών των ΕΟΕΑ -ΕΔΕΣ καθώς και προς τιμήν του εκλειπόντος αείμνηστου Γενικού Γραμματέα επί σειρά ετών Ιωάννη Μπάτσου. Η εκδήλωση έλαβε πέρας με τον εθνικό ύμνο και τη δυνατή ηαχή ¨αθάνατοι ¨!Η μνήμη του Ζέρβα και των ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ είναι γραμμένη στο μάρμαρο της ιστορίας του Εθνους και της καρδιάς όλων των Ελλήνων Πατριωτών και δεν θα σβήσει ποτέ!
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ ΝΑΠΟΛΈΩΝ ΖΕΡΒΑΣ
Νεολαία Άσβεστη Εθνική Φλόγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου