Ετικέτες

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Σοκαριστικό, προσβλητικό και ακατανόητο» Να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς του για την Ελλάδα καλεί τον Ρόμνεϊ η Ά.Διαμαντοπούλου



 
Ρόμνει:«Μην περιμένετε να δείτε τον Ομπάμα να στέκεται μπροστά σε (αρχαιο-)ελληνικού ρυθμού στύλους. Δεν θέλει να θυμίζει σε κανέναν (Αμερικανό ψηφοφόρο) την Ελλάδα, ακριβώς επειδή μας έχει οδηγήσει ώστε να γίνουμε σαν την Ελλάδα» σημείωσε ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.
 
Αθήνα: Σοκαριστικό, προσβλητικό και ακατανόητο χαρακτηρίζει η Άννα Διαμαντοπούλου τον τρόπο, με τον οποίο ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρεία των ΗΠΑ Μιτ Ρόμνεϊ αναφέρεται στην Ελλάδα στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και τον καλεί να ανακαλέσει. «Θα ήταν γενναίο έστω και τώρα, ο κυβερνήτης Ρόμνεϊ να δείξει την συμπαράσταση και τον σεβασμό του για τον δύσκολο αγώνα των Ελλήνων, επιδεικνύοντας έτσι τις αρετές που χρειάζεται ένας ηγέτης» λέει η κ. Διαμαντοπούλου σε άρθρο της στο blog Huffington Post.


Στο άρθρο της η κ. Διαμαντοπούλου αναφέρει: «Ο ελληνικός λαός όπως και ο αμερικανικός, είναι ένας περήφανος λαός που προσέφερε πολλά στην ανθρωπότητα στον παγκόσμιο πολιτισμό και στην δημοκρατία και δίνει έναν τεράστιο αγώνα με θυσίες οδυνηρές για την έξοδο από την κρίση. Η Ελλάδα είναι επίσης μια χώρα με τεράστια δυναμική, με πολύ καλά εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ανεκμετάλλευτους φυσικούς πόρους και μια πολύ ισχυρή Διασπορά. Μια Διασπορά που ιδιαίτερα στην Αμερική έχει συνεισφέρει και στην οικονομική ανάπτυξη και στις ηθικές αξίες του αμερικανικού έθνους. Και έχει δώσει απτές αποδείξεις για την εργατικότητα, την ευσυνειδησία, ευρηματικότητα και εξωστρέφεια των Ελλήνων.

» Μου είναι λοιπόν ακατανόητο και γεννά θλίψη πως σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, και ιδιαίτερα μιλώντας σε εθνικό επίπεδο, ο κυβερνήτης Ρόμνευ επιμένει να αναπαράγει και να χρησιμοποιεί την σημερινή κρίση και κακή περίοδο της Ελλάδας προσβάλλοντας τον ελληνικό λαό και επιδεινώνοντας το αρνητικό κλίμα για την χώρα συμβάλλοντας έτσι στην δημιουργία μιας αυτοεκπληρούμενης προφητείας.

» Θέλω να πιστεύω πως αυτό είναι αποτέλεσμα κακών συμβουλών που αντανακλούν άγνοια και δεν αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του υποψηφίου προέδρου έναν ηγέτη που χτίζει συμμαχίες και συναινέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο με σκοπό την ειρήνη και την πρόοδο.

» Θα ήταν γενναίο έστω και τώρα, πριν την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου ο Κυβερνήτης Ρόμνευ γνωρίζοντας τον πόνο του Αμερικανικού λαού κατά την διάρκεια της κρίσης του, να δείξει την συμπαράσταση και τον σεβασμό του για τον δύσκολο αγώνα των ελλήνων, επιδεικνύοντας έτσι τις αρετές που χρειάζεται ένας ηγέτης».
http://www.philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου