Ετικέτες

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

«Διεθνιστής» για την Χρυσή Αυγή ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος…

«Διεθνιστής» για την Χρυσή Αυγή ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος…
Είναι καλά ο άνθρωπος…;;!!
Το κείμενο που ακολουθεί ήρθε ως σχόλιο στην απάντηση που έδωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς σε δημοσίευμα που αφορούσε έναν υποτιθέμενο διάλογο με τον μειονοτικό υπουργό εργασίας της Αλβανίας Σπύρο Ξέρα. Μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς αναφέρει τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας ως «διεθνιστή οικουμενιστή αρχιεπίσκοπο Αλβανίας»
Ακολουθεί το σχόλιο με κάποιες διορθώσεις:

Κύριε Παππά καλά όλα τα άλλα, αλλά με τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο ποιο είναι το πρόβλημά σας; Τον καθυβρίζουν οι Αλβανοί εθνικιστές, τον βρίζουν και οι Έλληνες εθνικιστές; Ο Αναστάσιος είναι μια προσωπικότητα παγκόσμιου βεληνεκούς και όποιος τον υπονομεύει απλά δείχνει τη μικρότητά του.
Θα μπορούσες να τον πεις διεθνιστή με την θετική έννοια, αλλά όταν η Χρυσή Αυγή λέει «διεθνιστής» όλοι ξέρουμε ότι μόνο αρνητικά χρησιμοποιείτε αυτή τη λέξη.
Και πράγματι ο Αναστάσιος είναι διεθνιστής γιατί έχει ένα ποίμνιο ανομοιογενές, Ορθόδοξους Χριστιανούς Αλβανούς και Έλληνες, είναι διεθνιστής γιατί είναι η ενσάρκωση της Ορθόδοξης πίστης και έχει κάνει τρόπο ζωής το «Αγαπάτε αλλήλους».
Είναι αυτή η άγια μορφή που βάλλεται από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Αλβανία, ύβρις, δολοφονικές επιθέσεις, συκοφαντίες και μέχρι σήμερα το Αλβανικό κράτος αρνείται να του δώσει την Αλβανική ιθαγένεια για να τρέφει την εθνικιστική ρητορική των Αλβανών για έναν «ξένο» στην ηγεσία της Αλβανικής εκκλησίας. Πήρε μια κατεστραμμένη εκκλησία από το αθεϊστικό Χοτζικό καθεστώς και την μετέτρεψε σε αυτό που είναι σήμερα, με αναστηλώσεις ναών, με αγαθοεργείες όπως νοσοκομεία, σχολεία ορφανοτροφεία για όλους. Αν δεν γνωρίζετε κύριες Παππά ο νέος ναός των Τιράνων είναι αντίγραφο της Αγίας Σοφίας. Δεν καταλαβαίνω τι θα έπρεπε να κάνει για να σας είναι αρεστός;;;
http://borioipirotika.blogspot.com/2012/11/blog-post_8727.html
http://www.deropoli.com/?p=11007 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου