Ετικέτες

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Σοκ στην Βρετανία-ποδηλάτης βρήκε ακαριαίο θάνατο έπειτα από σύγκρουση με λεωφορείο των Ολυμπιακών αγώνων


Ένα τραγικό γεγονός ήρθε να ταράξει τους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου που βρίσκονται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με το σάιτ layout.gr, ένας 30χρονος ποδηλάτης βρήκε τραγικό θάνατο μετά από σύγκρουση του ποδηλάτου του με λεωφορείο των Ολυμπιακών Αγώνων.


Το συγκεκριμένο λεωφορείο μετέφερε διαπιστευμένους δημοσιογράφους και εκτελούσε τακτικά δρομολόγια στο ανατολικό Λονδίνο την χθεσινή Τετάρτη το απόγευμα. Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρο και ελικόπτερο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά μιας και ο άτυχος άνδρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το σοκ και η αναστάτωση που έχει προκληθεί στο Λονδίνο από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην καρδιά των Ολυμπιακών αγώνων, της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στον κόσμο, είναι πολύ μεγάλο καθώς αυτά τα λεωφορεία τα χρησιμοποιούν για την καθημερινή τους μετακίνηση προς τα γήπεδα των αγώνων δημοσιογράφοι και αθλητές.

Το συμβάν έχει εγείρει για άλλη μία φορά ερωτηματικά για το κατά πόσο ασφαλείς είναι οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου και κατά πόσο οι Βρετανοί έχουν λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα. Δόξα τω Θεώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας τον Αύγουστο του 2004, δεν είχε συμβεί το παραμικρό.

Πηγή : thebest.gr
You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου